Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Cupra: Έτοιμο το UrbanRebel Concept

Ελλάδα 22:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Cupra: Έτοιμο το UrbanRebel Concept

Mobility

Cupra: Έτοιμο το UrbanRebel Concept

Mobility

To 100% ηλεκτρικό πρωτότυπο αντιπροσωπεύει την αντίληψη της Cupra για ένα υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

Advertisement
Advertisement

Παγκόσμιο ντεμπούτο του UrbanRebel Concept στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ)

 

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο δίνει μια πρώτη γεύση για την μελλοντική σχεδιαστική γραμμή του ηλεκτρικού οχήματος πόλης, που θα λανσαριστεί το 2025.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα Concept συνδυάζει ηλεκτρισμό, βιωσιμότητα και επιδόσεις, με τη συναρπαστική αισθητική της Cupra. Δίνει μία πρώτη γεύση από τη μελλοντική σχεδιαστική γλώσσα του αστικού ηλεκτρικού οχήματος που θα λανσαριστεί από την Seat SA το 2025.

Οι αγώνες αυτοκινήτου αποτελούν βασικό στοιχείο του DNΑ της Cupra και αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία αποφάσισε να εφαρμόσει πρώτα το όραμα ενός 100% ηλεκτρικού οχήματος σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με συναρπαστική εμφάνιση: το Cupra UrbanRebel Concept.

Το νέο αυτό μοντέλο θα είναι το πρώτο Seat/Cupra, το οποίο θα βασίζεται στην επικείμενη πλατφόρμα MEB Entry του Ομίλου Volkswagen.

Advertisement

Πρόκειται να είναι ένα crossover, περίπου στο μέγεθος του Seat Arona, το οποίο έχει πολλά στοιχεία με το Volkswagen ID 2 (και αυτό θα το δούμε σε πρωτότυπη μορφή στην έκθεση του Μονάχου).

Η εικόνα του teaser δείχνει ένα compact αυτοκίνητο με μία μεγάλη πίσω αεροτομή, που διαθέτει ενσωματωμένο LED φωτιστικό σώμα, κάτι που δίνει τις καταβολές του μοντέλου από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Advertisement

Η Cupra δήλωσε ότι επέλεξε να κάνει το αυτοκίνητο πρεμιέρα ως αγωνιστικό επειδή: «Οι αγώνες είναι βασικό μέρος του DNA της Cupra». Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα του teaser είναι η πρώτη επιβεβαίωση ότι θα λανσαριστεί στην γκάμα της Cupra και όχι της Seat.

Το ηλεκτρικό όχημα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ψηφιακά την επόμενη εβδομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Μόναχο (ΙΑΑ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Seat Leon 1.4 204 PS FR e-Hybrid
H Volkswagen ισχυρίζεται πως η Cupra έχει ξεπεράσει την Alfa Romeo
Η Cupra αποκάλυψε το ηλεκτρικό Born

Advertisement