Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χτύπησε ξανά η σπείρα με τα ζαντολάστιχα

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χτύπησε ξανά η σπείρα με τα ζαντολάστιχα

ΝΕΑ

Χτύπησε ξανά η σπείρα με τα ζαντολάστιχα

ΝΕΑ

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν συμπολίτη μας που το πρωί σηκώθηκε για να πάει στη δουλειά του και αντίκρισε το αυτοκίνητο του στην κατάσταση που βλέπετε.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφηκε πρόσφατα σε ένα δρόμο στα όρια Αμαρουσίου-Μελισσίων και μας υπενθυμίζει τις ανησυχητικές διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο της κλοπής τροχών.

Οι δράστες χτυπούν συνήθως μετά τα μεσάνυχτα και πριν το πρωινό φως. Στοχεύουν σε αυτοκίνητα που βρίσκονται σταθμευμένα σε μικρούς δρόμους που δεν υπάρχει πολύ κίνηση και σε αυτά που έχουν τροχούς με μπουλόνια που μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι τόσο το θράσος τους όσο και η ταχύτητα με την οποία κλέβουν τους τροχούς αφήνοντας το αυτοκίνητο πάνω σε τούβλα, όπως μπορείτε να δείτε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Advertisement
Advertisement

Τόσο οι ζάντες όσο και τα ελαστικά μπορούν εύκολα να πωληθούν ως ανταλλακτικά σε μία αρκετά καλή τιμή.

Όσο για τον άτυχο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου θα πρέπει να αναζητήσει νέο σετ που στην περίπτωση του Toyota Yaris Hybrid μπορεί να του στοιχίσει χαλαρά ένα χιλιάρικο (λάστιχα και ζάντες).

Advertisement

Οι αρχές προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των κλοπών τροχών με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων της ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων, της αύξησης της επιτήρησης σε περιοχές με υψηλό κίνδυνο, και της συνεργασίας με την κοινότητα για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση και την αναφορά επιθέσεων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κλέβουν ΙΧ με αλουμινένια κουτάκια
Τα πιο επικίνδυνα αυτοκίνητα για κλοπή στην Ελλάδα
Η σπείρα των ζαντολάστιχων ξαναχτυπά (+video)