Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χαμός από Ferrari στον Πειραιά – Δείτε βίντεο

Ελλάδα 0:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χαμός από Ferrari στον Πειραιά – Δείτε βίντεο

ΝΕΑ

Χαμός από Ferrari στον Πειραιά – Δείτε βίντεο

ΝΕΑ

Πλημμύρα από supercars με το έμβλημα της Ferrari στον Πειραιά, σε ένα εορταστικό τριήμερο γεμάτο έντονες συγκινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Μια μοναδική οπτική πανδαισία έχουν δημιουργήσει εδώ και λίγες ώρες στον Πειραιά 30 κομψοτεχνήματα της Ferrari, τα οποία έχουν αποτελέσει αντικείμενο θαυμασμού για χιλιάδες επισκέψεις.

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «PASSIONE ROSSA» δίνει από σήμερα, Παρασκευή 17 Αυγούστου, δυναμικό παρών στο μεγάλο λιμάνι του Δήμου Πειραιά και θα παραμείνει έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Εκεί βρίσκονται μερικά από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα της εταιρείας από το Μαρανέλο, τα οποία έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία της αυτοκίνησης. Μερικά από αυτά είναι οι Ferrrari Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial και 355 F1.

Το πρόγραμμα του Ferrari Road Show – Πειραιάς 2021:

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου: 12:00 Έκθεση Ferrari στο Πασαλιμάνι – Παραλιακή βόλτα αυτοκινήτων από την Πειραϊκή στο Μικρολίμανο.

Advertisement

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου: 12:00 Κινηματογράφηση – Φωτογράφιση οχημάτων Ferrari στο λιμάνι του Πειραιά και σε αξιοθέατα της πόλης.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου:11:00 Έκθεση Αυτοκινήτων – Συνοδηγήσεις με Ferrari, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Advertisement

18:30 Επίσημη Παρουσίαση του Ferrari Club Passione Rossa, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» . Παρουσιάζουν: Σάσα Σταμάτη, Βαγγέλης Κιούσης

Πρόκειται για μια ακόμη δράση εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 Μην ξεχνάμε ότι 30 υπερτυχεροί θα ζήσουν μια ονειρική εμπειρία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή Ιταλικά αυτοκίνητα.

Advertisement

Το event πραγματοποίεται στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη γιορτή – θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.


Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Porsche ανοίγει πόλεμο με τις Ferrari και Lamborghini
Έτοιμο το πρώτο ferry με κυψέλες υδρογόνου για το San Francisco
H ιστορία της Ferrari Dino ξεκίνησε από τον Alfredo