Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bugatti Chiron Hyper-Saloon: Και sedan έχω…

Ελλάδα 12:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bugatti Chiron Hyper-Saloon: Και sedan έχω…

ΝΕΑ

Bugatti Chiron Hyper-Saloon: Και sedan έχω…

ΝΕΑ

Στη Bugatti παρατηρείται το φαινόμενο της επέκτασης της γκάμας τους με νέα προϊόντα, αφού τα έσοδα, η απήχηση αλλά και η εμπορική επιτυχία, τους επιτρέπει να κάνουν κάτι τέτοιο. Τελευταία… ιεροσυλία, ένα hyper saloon, που προφανώς θα δούμε τα επόμενα χρόνια με σάρκα και οστά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Χάρη στην επιτυχία της Chiron, η οποία λέγεται ότι έχει τερματίσει τη χορδή της επιτυχίας, η τετράθυρη η οποία αναμένεται να πατήσει επάνω της και βλέπουμε εδώ, πλέον είναι γεγονός και αναμένεται να φτάσει στην ευρωπαϊκή αγορά τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά με το τι μπορεί να μοιάζει, το στούντιο IndavDesign τη φαντάστηκε σαν τον καρπό του γάμου ενός Galibier Concept Sedan με την απόκοσμη Chiron. Παρατηρήστε τη γνωστή μάσκα που πλαισιώνεται από παρόμοιο μοτίβο προβολέων, μαζί με τις συγκεκριμένες γραμμές του προφίλ του αυτοκινήτου που έχουν αεροδυναμικό ρόλο και παρέχουν πρόσθετη ψύξη για τον τεράστιο κινητήρα W16 των τεσσάρων λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με αυτό λοιπόν, ο κινητήρας του Chiron θα διατηρηθεί πιθανότατα και στο πολυτελές sedan παραγωγής, αλλά πιθανότατα να αποδίδει λιγότερους ίππους από τους 1.500 του σημερινού μοντέλου. Ένα super saloon δεν είναι το μόνο όχημα στο μελλοντικό πρόγραμμα της Bugatti, καθώς ένα τρίτο μοντέλο, με ηλεκτρικό κινητήρα, θα συμμετάσχει σε αυτό αργότερα.