Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μπορεί αυτό να είναι το νέο μικρότερο Tesla;

Ελλάδα 21:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μπορεί αυτό να είναι το νέο μικρότερο Tesla;

ΝΕΑ

Μπορεί αυτό να είναι το νέο μικρότερο Tesla;

ΝΕΑ

Οι πληροφορίες θέλουν την Tesla να είναι στη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου μικρότερου σε διαστάσεις και οικονομικά πιο προσιτού μοντέλου της. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ανακοινώνει στοιχεία γι’ αυτό.

Advertisement
Advertisement

Συνεπώς, δεν υπάρχουν πολλά δεδομένα που να μας επιτρέπουν να έχουμε μια συγκεκριμένη γνώση για το αυτοκίνητο της Tesla, ούτε και για το γεγονός ότι αληθεύει η δημιουργία του, τελικά.

Ως γνωστόν, ο Elon Musk προτιμά να κάνει δηλώσεις που συχνά δεν μπορείς να πεις ότι θα τηρηθούν χρονικά, ενώ η αμερικανική εταιρεία δεν πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης των νέων μοντέλων σε δημόσια θέα, όπως συμβαίνει με τις παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ωστόσο, ο χρήστης @Predict_Cars δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο το οποίο δείχνει να είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και έχει στοιχεία που μας επιτρέπουν να το θεωρήσουμε ως μοντέλο της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Για παράδειγμα, το εμπρός μέρος του παραπέμπει στο αντίστοιχο των υπαρχόντων οχημάτων της. Στην εικόνα φαίνονται και οι εκτεταμένες (του αμαξώματος) εξωτερικές χειρολαβές, τις οποίες χρησιμοποιεί η αμερικανική εταιρεία. Όμως αυτές έχουν στρογγυλοποιημένες άκρες κάτι που δεν ισχύει στα ως τώρα μοντέλα της.

Advertisement

Επίσης, φαίνεται η ύπαρξη των καμερών στο πλάι του αμαξώματος καθώς και αυτές που είναι ενσωματωμένες στο κάτω μέρος των εξωτερικών καθρεφτών. Δηλαδή μια τεχνολογική τεχνοτροπία που χρησιμοποιεί η Tesla, όπως ισχύει και για τη διαμόρφωση του μαρσπιέ το οποίο μοιάζει με αυτό του Model S.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο αυτοκίνητο είναι φορτωμένο σε τρέιλερ το οποίο είναι προσαρμοσμένο σε όχημα το οποίο έχει βελγικές πινακίδες κυκλοφορίας. Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι το όχημα κάνει δοκιμές εξέλιξης από κάποιον από τους προμηθευτές τής Tesla για να διαπιστώσει την απόδοση των εξαρτημάτων που παρέχει στην εταιρεία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε νέα πλατφόρμα, με το μισό κόστος του Model 3, το μικρό Tesla
Elon Musk: Ποιά ελληνική λέξη πόσταρε στο Twitter;
Απίστευτο τρολάρισμα της Ford στην Tesla