Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο τρολάρισμα της Ford στην Tesla

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο τρολάρισμα της Ford στην Tesla

ΝΕΑ

Απίστευτο τρολάρισμα της Ford στην Tesla

ΝΕΑ

Οι καλοί τρόποι μεταξύ των εταιριών δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους «χτυπήματα». Όμως οι Αμερικάνοι έχουν και σε αυτό το σημείο τις ιδιαιτερότητές τους.

Advertisement
Advertisement

Το ότι η Tesla έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλες τις παραδοσιακές αμερικάνικες αυτοκινητοβιομηχανίες είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι ότι η Tesla υπόσχεται πολλά πράγματα τα οποία αργεί να πραγματοποιήσει.

Κάπου εκεί, ξεκίνησε και ένα επεισόδιο εταιρικού τρολαρίσματος. Υπεύθυνος για αυτό ήταν ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Ford, o Mike Levine ο οποίος δεν χαρίστηκε σε ένα tweet από φίλο της Tesla που έλεγε “πιάστε μας αν μπορείτε” δείχνοντας το Tesla Roadster.

Ο Levine δεν χαρίστηκε και του απάντησε λέγοντας “Συμφωνών. Είναι δύσκολο να πιάσεις κάτι που… δεν υπάρχει. Και το μόνο γρήγορο που έχει είναι το πως πήρε 50 χιλιάδες δολάρια από τον τραπεζικό σου λογαριασμό”.

Advertisement
Advertisement

Το “χτύπημα” του Levine πάντως δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, καθώς το Roadster έχει ανακοινωθεί πριν από πέντε χρόνια, ενώ αναμενόταν να ξεκινήσει η παραγωγή του μέσα στο 2020. Κάτι που φυσικά δεν έγινε.

Advertisement

Η νεότερη αναφορά από τον Musk είναι ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023, αν δεν υπάρξουν σημαντικά προβλήματα μέσα στο 2022. Προς το παρόν η εταιρία ασχολείται με το Cybertruck το οποίο και αυτό έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά.

Πάντως όταν και όποτε παρουσιαστεί το Roadster θα είναι κάτι πραγματικά πολύ γρήγορο, με το 0-96 χλμ/ώρα να γίνεται σε μόλις 1,9 δευτερόλεπτα.

Advertisement

To τετρακίνητο σπορ μοντέλο υπόσχεται τελική στα 402 χλμ/ώρα και αυτονομία σχεδόν 1.000 χιλιομέτρων.

Νούμερα που μάλλον δύσκολα βγαίνουν στον Musk γι’ αυτό και η καθυστέρηση. Και φυσικά δικαιολογημένο το τρολάρισμα από άσπονδους φίλους του στην αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα χιλιόμετρα έχει ταξιδέψει το διαστημικό Tesla Roadster;
«Κατέβηκαν» οι τιμές του πανίσχυρου Tesla Roadster
Νέα αναβολή για το λανσάρισμα του νέου Tesla Roadster