Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Elon Musk: Ποιά ελληνική λέξη πόσταρε στο Twitter;

Ελλάδα 6:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Elon Musk: Ποιά ελληνική λέξη πόσταρε στο Twitter;

ΝΕΑ

Elon Musk: Ποιά ελληνική λέξη πόσταρε στο Twitter;

ΝΕΑ

Φωτιά έχει πάρει το Google Translate, αφού οι ακόλουθοι του μεγαλομετόχου της Tesla σπεύδουν να μάθουν τι σημαίνει η αινιγματική λέξη που αναρτήθηκε στο Twitter – Το tweet έχει πάνω από 3.400 retweets και πάνω από 32.000 likes.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό σε όλους πως ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, Elon Musk, χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο Twitter για πολλά πράγματα. Για να ενημερώνει το κοινό για τα φιλόδοξα project του, για να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, για να τρολάρει και πολλά άλλα.

Ο ιδρυτής της Tesla, που μένει να δούμε αν τελικά θα εξαγοράσει το Twitter, πολλές φορές κριτικάρει διάφορα κοινωνικά θέματα σχετικά με την πολιτική ζωή της χώρας του, τις διεθνείς κρίσεις, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή κρίση κ.α..

Κάποιες φορές ο CEO της SpaceX tweet-άρει και αινιγματικές φράσεις και αφήνει τους followers του να σχολιάσουν για το τι μπορεί να σημαίνει. Αυτό έκανε και σήμερα το πρωί όταν ανέβασε ένα tweet με μία μόνο λέξη, και αυτή ελληνική.

Advertisement
Advertisement

«Διαλεκτική».

Advertisement

Φυσικά, αρκετοί χρήστες κατέφυγαν στο Google Translate και κατόπιν στο λήμμα «Dialectics» της Wikipedia προκειμένου να καταφέρουν να βγάλουν άκρη, ενημερώνοντας κατόπιν τους άλλους σχολιαστές για την «τέχνη να φτάνει κανείς στην αλήθεια μέσω της σύγκρουσης αντίθετων απόψεων».

Ενδιαφέρον είχαν όμως και οι θεωρίες πολλών χρηστών για τον λόγο που ο Μασκ πόσταρε αυτή τη λέξη, με κάποιους να την εκλαμβάνουν ως αναφορά στη σύγκρουση Ρωσίας- Ουκρανίας.

Advertisement

Κάποιοι άλλοι κάνουν εικασίες πως αυτό θα μπορούσε να είναι το όνομα του επόμενου παιδιού του. Τα έξι που ήδη έχει έχουν ακόμη πιο περίεργες ονομασίες (Nevada Musk, Griffin Musk, Vivian Jenna Wilson, Damian Musk, Saxon Musk, Kai Musk, X Æ A-XII Μασκ, Exa Dark Sideræl Musk).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μπαμπάς και πάλι ο Musk με ακόμα πιο παράξενο όνομα για το μωρό
Τα γυρίζει ο Musk για την Ουκρανία
Πως μυρίζει το άρωμα του Elon Musk;

Advertisement