Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin: Νέα μάσκα για τη Vantage

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin: Νέα μάσκα για τη Vantage

ΝΕΑ

Aston Martin: Νέα μάσκα για τη Vantage

ΝΕΑ

Ως μία από τις εξωτικές αυτοκινητοβιομηχανίες που προσφέρουν πολλές επιλογές customizing, η Aston Martin, λανσάρει μια νέα αναβάθμιση (αλλαγή «μάσκας») για τα μοντέλα Vantage για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία μετατροπής μπορεί να ολοκληρωθεί σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία Aston Martin σε Ευρώπη και  ΗΠΑ.

Ο κατασκευαστής με έδρα το Gaydon, μπορεί να  θα αλλάξει τη «μάσκα» της παλιάς σας Vantage, (που κατασκευάστηκε πριν από το 2021) με το νέας σχεδίασης αξεσουάρ, που είναι διαθέσιμη από τον περασμένο Οκτώβριο.

Αυτό είναι πλέον δυνατό μέσω της Aston Martin Works, της υπηρεσίας αναπαλαίωσης και βελτιώσεων, που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin θα ανταλλάξει την παλιά μάσκα (τύπου Hunter) και θα την αντικαταστήσει με τη νεότερη μάσκα (τύπου Vane), η οποία είναι διαθέσιμη από τα τέλη του 2021 και μετά. Με απλά λόγια, εάν αγοράσατε μία Vantage πριν διατεθεί η νέα γρίλια, αλλά θέλετε τη νέα, με ελαφρώς πιο συγκρατημένη εμφάνιση, η αυτοκινητοβιομηχανία θα σας προσφέρει τη νέα γρίλια ως επιλογή αντικατάστασης.

Η μετατροπή, η οποία περιλαμβάνει επίσης ένα νέο κάλυμμα προφυλακτήρα και splitter, μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία στην Ευρώπη ή την Αμερική. Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθέσιμη τιμολόγηση, επειδή η αλλαγή εξαρτάται από το εξωτερικό χρώμα του αυτοκινήτου. Επίσης, το κόστος εργασίας και βαφής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την χώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υβριδική DBX από την Aston Martin
Aston Martin: Το Bulldog είναι έτοιμο να… δαγκώσει (+video)
«Τρομάζει» ο ήχος του V12 της Aston Martin Vantage (+video)