Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Τρομάζει» ο ήχος του V12 της Aston Martin Vantage (+video)

Ελλάδα 4:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Τρομάζει» ο ήχος του V12 της Aston Martin Vantage (+video)

ΝΕΑ

«Τρομάζει» ο ήχος του V12 της Aston Martin Vantage (+video)

ΝΕΑ

Η σκληροπυρηνική εκδοχή του βρετανικού sports car δεν ικανοποιεί μόνο με την επιβλητική της παρουσία, αλλά και τον εξωφρενικό ήχο του πολυκύλινδρου μοτέρ της.

Advertisement
Advertisement

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν την Aston Martin να ετοιμάζει κάτω από άκρα μυστικότητα μια πανίσχυρη Vantage με V12 μοτέρ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η βρετανική εταιρεία προσφέρει μια πρώτη γεύση για το επερχόμενο σκληροπυρηνικό μοντέλο.

Εμφανισιακά διακρίνεται μια μεγάλη αεροτομή, κάτω από την οποία παίρνουν θέση τα γνώριμα LED φώτα σε τοξωτό μοτίβο.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο βίντεο, ωστόσο, δεν προσφέρει… τροφή για τα μάτια των φίλων της Aston Martin, αλλά ικανοποιεί τις ακουστικές τους ανησυχίες.

Διότι μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο επιβλητικός ήχος που παράγει ο 12κύλινδρος σε διάταξη V κινητήρας, ο οποίος φημολογείται ότι θα είναι ο ίδιος με αυτόν της πρωτότυπης V12 Speedster.

Το εν λόγω μοτέρ έχει χωρητικότητα 5,2 λίτρα, φέρει διπλά τούρμπο και αποδίδει 700 PS/ 752 Nm ροπής, επιτρέποντας στη Speedster να επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,4 δλ.

Advertisement

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η V12 Vantage θα χρησιμοποιεί το έμβλημα “RS” και θα πετά το γάντι στην Porsche 911 Turbo S.

Επιπροσθέτως, πέρα από την ευμεγέθη πίσω πτέρυγα, για την «εξαγρίωση» της εμφάνισης του διθέσιου sports car θα φροντίζει και το πιο «επιθετικό» μπροστινό μέρος, με τη μεγαλύτερη μάσκα, και τις ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρες που συμβάλουν στη βέλτιστη δυνατή ψύξη των φρένων.

Advertisement

Η Aston Martin V12 Vantage RS θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της μέσα στο επόμενο έτος, για να ακολουθήσει η διάθεσή της σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα – Με Aston Martin και Ferrari οι Έλληνες!
H Mansory ασχολήθηκε με την Aston Martin DBX
Aston Martin Valkyrie: Κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους (video)