Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW M5 Touring επιστρέφει πανίσχυρη! (+video)

Ελλάδα 22:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW M5 Touring επιστρέφει πανίσχυρη! (+video)

ΝΕΑ

Η BMW M5 Touring επιστρέφει πανίσχυρη! (+video)

ΝΕΑ

Μετά από 13 χρόνια… απουσίας, η στέισον βάγκον εκδοχή της κορυφαίας M5 επιστρέφει αγριεμένη και υβριδική.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες, λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν. Και πίσω από το καμουφλάζ, κρύβεται η μεγάλη αλήθεια, όπως θα καταλάβετε από τους ήχους της εξάτμισης, στο παρακάτω βίντεο.

Η BMW βρίσκεται, επί του παρόντος, στη διαδικασία ολοκλήρωσης των δοκιμών της M5 σε δημόσιους δρόμους, σε γήπεδα δοκιμών και σε αγωνιστικές πίστες, όπως το Nurburgring.

Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε, με οπτικοακουστικό υλικό και περιορισμένες πληροφορίες, τις φήμες, για την επιστροφή (μέσα στο 2024) της M5 Touring, μετά το 2010.

Advertisement
Advertisement

Πέραν των σχεδιαστικών αναβαθμίσεων και του πλούσιου τεχνολογικού υπόβαθρου της σειράς, που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, είναι ξεκάθαρο ότι η M5 Touring θα είναι ένα ασυνήθιστα… κτηνώδες (σε δύναμη) υβριδικό στέισον βάγκον.

Είναι κατανοητό ότι πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό ζεύγος του διπλά υπερτροφοδοτούμενου S63 V8 της BMW 4,4 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος. Πηγές κοντά στον Γερμανό κατασκευαστή ισχυρίζονται ότι οι δύο μονάδες συνδυάζονται για απόδοση ισχύος, μεταξύ των 700 και των 800 ίππων.

Advertisement

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BMW M GmbH (@bmwm)

Η αρχική BMW M5 Τouring κυκλοφόρησε το 1992 ως μια πιο πρακτική παραλλαγή του αυτοκινήτου δεύτερης γενιάς.

Advertisement

Δεν επέστρεψε για το μοντέλο τρίτης γενιάς ( E39 ), σύμφωνα με πληροφορίες λόγω οικονομικών περιορισμών, αν και κατασκευάστηκε ένα πρωτότυπο. Το Touring επέστρεψε για το αυτοκίνητο τέταρτης γενιάς (E60/E61), αλλά ήταν αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά και πουλήθηκαν μόλις 1.009 μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H νέα BMW M5 θα μπορούσε να είναι έτσι
Απίστευτο: BMW M5 νεκροφόρα στην Αθήνα…
H τελευταία BMW με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων….