Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 389…

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα της πιάτσας, 389…

ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 389…

ΝΕΑ

Το καλοκαίρι –επιτέλους – ήρθε, μαζί και οι αλλαγές που διαδέχονται η μία την άλλη, κάτι που ισχύει και με τις επενδύσεις, που θα συνεχιστούν…

Advertisement
Advertisement

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά και ο Ιούνιος, οπότε το μυαλό μας ήδη έχει αρχίζει να προγραμματίζει διακοπές και… ξεκούραση. Ήδη τις προηγούμενες ημέρες αρκετοί από εμάς επισκέφτηκαν κοντινές αλλά και μακρινές παραλίες και μπήκαν στο κλίμα του καλοκαιριού, που ομολογουμένως άργησε να έρθει.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι ζέστες μας έβαλαν στο κλίμα του καλοκαιριού, οπότε ήρθε και η ώρα να σκεφτόμαστε παραλίες, θάλασσα κ.ά. Στα… «κ.ά.» πολλοί ίσως σκέφτονται το νέο τους επαγγελματικό κλάδο ή εργασία, γιατί διαπιστώνουμε πως οι αλλαγές είναι αρκετές και για πολλούς.

Επιτέλους το καλοκαίρι έφτασε, μαζί και η ώρα για… παιχνίδια.

Εργασιακό περιβάλλον…

Το έχουμε τονίσει άλλωστε πως τα οικονομικά και η αναγνώριση παίζουν σημαντικό ρόλο στον επαγγελματία που έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως δεν είναι υπηρέτης ούτε… δούλος κανενός αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες του. Και όσο καλύτερα τις προσφέρει, τόσο καλύτερα θέλει να ανταμείβεται αλλά και να αναγνωρίζεται…

Advertisement
Advertisement

Το σίγουρο είναι πως το εργασιακό περιβάλλον παίζει το ρόλο του και θα συνεχίσει να το παίζει τα επόμενα χρόνια, όσο υπάρχει ανάπτυξη.

Πολεμικό… κλίμα επικρατεί στην πιάτσα λόγω αλλαγών και ανακατατάξεων.

Στήριξη στον κλάδο…

Στα της… χώρας τώρα, οι επαναληπτικές εκλογές που έγιναν την Κυριακή 25 Ιουνίου, ανέδειξαν πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία. Ευελπιστούμε η ΝΔ να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους Έλληνες και να στηρίξει αλλά και επενδύσει περισσότερο στον κλάδο των οχημάτων που μπορεί να προσφέρει πολλά στη χώρα, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν.

Όσοι θέλετε να μας ενημερώσετε για κάτι που συμβαίνει στην… πιάτσα ή έχετε διαπιστώσει πως κάτι μας έχει ξεφύγει, μη διστάσετε να μας γράψετε στο saribal@otenet.gr με την ένδειξη «Τα Νέα της Πιάτσας».

Advertisement

Καλή ανάγνωση!


Advertisement

 

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Όταν δεν αρέσει μια παράσταση, δεν αλλάζεις το κοινό, αλλάζεις την παράσταση.


Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μεθενίτης, μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας στην εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan, εντάσσεται στη ομάδα στελεχών του Ομίλου Συγγελίδη. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση.


 

Κίνηση ματ ετοιμάζει ο Όμιλος Σαρακάκη στον τομέα της χρονομίσθωσης οχημάτων με την ονομασία “Σαρακάκης leasing”. Οι πρόσφατες έρευνες που έγιναν, έδειξαν ότι το brand name Σαρακάκης, είναι συνδεδεμένο με την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και την κληρονομιά στον κλάδο και μία τέτοια κίνηση θα είχε μεγάλη δυναμική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

saracakis_1


Τα βιογραφικά πάνε και έρχονται τις τελευταίες εβδομάδες στα γραφεία των εισαγωγικών εταιρειών. Κάποιοι θέλουν να αλλάξουν πόστο, άλλοι/ες να αλλάξουν εταιρεία… Το σίγουρο είναι πως οι εργαζόμενοι στην πιάτσα ψάχνονται για καλύτερες συνθήκες, τόσο οικονομικές όσο και συναδερφικές.


Το νέο της λογότυπο εμφάνισε σήμερα η Opel και θα το βλέπουμε σε όλα τα μοντέλα παραγωγής από τις αρχές του 2024.


Μετά το καλοκαίρι θα ανακοινωθεί το όνομα που θα αναλάβει την επικοινωνία στην εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan.


Το νέο της Pop up κατάστημα άνοιξε πριν από λίγες ημέρες η Tesla στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χώρο του Mediterranean Cosmos. Είναι κάτι που είχαμε γράψει σε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας». Ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται και test drive!


Μία νέα ανάρτηση του Σπύρου Πανόπουλου ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στο διαδίκτυο, αναφορικά με το Chaos και την σχεδίαση της Porsche Mision-X. Ο ίδιος μάλιστα τα… έχωσε στο Drive και στον συντάκτη που έκραξε ανώνυμα, κρυμμένος πίσω από το πληκτρολόγιο.

 


Ονόματα που είχαν αφήσει τον κλάδο του αυτοκινήτου, ακούγονται και πάλι στην πιάτσα. Όπως φαίνεται το πείραμα επαγγελματιών από άλλους κλάδους δεν έχει «περπατήσει»…


Ερωτηματικά παραμένουν στον κλάδο του αυτοκινήτου αναφορικά με τη θέση του τμήματος επικοινωνίας της FCA. Πριν από μερικές εβδομάδες αποχώρησε ο Ιάκωβος Κρομμύδας αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ο/η αντικαστάτης.


 

Το αδιαχώρητο γι’ ακόμα μία εβδομάδα στο λιμάνι του Πειραιά, από καινούργια αυτοκίνητα που ετοιμάζονται για τον τελικό τους προορισμό. Η σημερινή φωτογραφία «μιλά» από μόνη της.


Το νέο Kona παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα (Τετάρτη 28 Ιουνίου) στους δημοσιογράφους η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Hyundai.


Διπλή παρουσία την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή για τον Όμιλο Σαρακάκη. Στις 29 Ιουνίου θα παρουσιάσει τις μοτοσικλέτες Peugeot και στις 30 Ιουνίου τα νέα Honda Jazz και Jazz Crosstar.


Το νέο τεύχος του περιοδικού CAR θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 2 Ιουλίου μαζί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.


Μαζί με την εφημερίδα Καθημερινή θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 2 Ιουλίου το νέο τεύχος του περιοδικού 4 Τροχοί.


Χορηγός στο Attart Off Road Park είναι η Genaral Tire. Πρόκειται για την μοναδική ειδικά διαμορφωμένη πίστα για οχήματα εκτός δρόμου και βρίσκεται στην Κερατέα.


 

Το ολοκαίνουργιο, εργοστασιακό Renault Clio προδιαγραφών Rally3 αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ο Θέμης Χαλκιάς με το οποίο θα συμμετάσχει στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ράλι, του Κυπέλλου Χώματος καθώς και στο ράλι Ακρόπολις. Στο κάθισμα του συνοδηγού θα κάθεται ο Νικόλαος Κομνός. Την προσπάθεια στήριξε η Renault – ΤΕΟΡΕΝ.


 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ AYTOKINHTOY YOUTUBE
1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 157.100
2. Trcoff: 66.600
3. Tractiongr: 29.600
4. Drive magazine: 27.200
5. Gocar: 16.600
6. Carotogr: 14.800
7. CarGuysGr: 13.100
8. Εκπομπή Οδηγώντας: 5.930
9. Newsauto: 5.130
10. Autobeat: 4.550
11. George Sargiannidis: 4.500
12. 4Τροχοί: 4.440
13. Auto Τρίτη: 3.640
14. Panos Seitanidis: 2.450
15. ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ: 1.730
16. Enkinisi: 1.690
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 26/6/2023 (19:00)