Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Ιδού η hardcore Porsche 911 GT3 RS (+video)

Ελλάδα 21:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Ιδού η hardcore Porsche 911 GT3 RS (+video)

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Ιδού η hardcore Porsche 911 GT3 RS (+video)

ΝΕΑ

Μία τεράστια «φτερούγα» και πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα κρύβουν την πιο hardcore έκδοση παραγωγής της 911 που βγήκε ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 17 Αυγούστου. Αλλά μέχρι τότε, η νέα Porsche 911 GT3 RS είναι το λιγότερο καλά κρυμμένο μυστικό της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το αυτοκίνητο δοκιμάζεται σε πίστες με τους μηχανικούς να κάνουν τις τελευταίες τους ρυθμίσεις. Στο video που παραθέτουμε, το βλέπουμε να κινείται κανονικά και με πινακίδες ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα κάπου στην Αμερική.

Από τις πρώτες εικόνες που έχουμε για την συγκεκριμένη 911, βλέπουμε ένα πολύ extreme αεροδυναμικό πακέτο, με μία τεράστια “φτερούγα” στο πίσω μέρος, ίσως η μεγαλύτερη αλλά πάντως η πιο εντυπωσιακή που έχει φορεθεί ποτέ σε 911 παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με την “απλή” GT3 υπάρχουν και κάποιοι επιπλέον αεραγωγοί στο καπό και πάνω από τα εμπρός φτερά, κάτι που αποτελεί ένδειξη για κάποιο ενεργό αεροδυναμικό σύστημα.

Υπάρχει επίσης ένα πιο μεγάλο εμπρός splitter, νέα πλευρικά skirts και βέβαια η τεράστια αεροτομή η οποία έχει και αυτή κάποιο ενεργό στοιχείο.

Τα λάστιχα που φοράει σε αυτή την φάση των δοκιμών είναι Michelin Pilot Sport Cup 2 με διαστάσεις 275/35R20 εμπρός και 335/30R21 πίσω. Υπάρχουν επίσης κεραμικά φρένα με τεράστιους δίσκους.

Advertisement

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός flat εξακύλινδρος των 4,2 λίτρων, για τον οποίο δεν έχουμε κάποια στοιχεία σχετικά με την ισχύ που θα αποδίδει, αν και οι φήμες θέλουν να πλησιάζει ή και να ξεπερνάει τους 550 ίππους.

Η έκδοση αυτή έχει εξελιχθεί από το ειδικό τμήμα της εταιρίας, μαζί με την αγωνιστική έκδοση GT3 R. Έτσι θα υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις στην ανάρτηση που θα γίνει πιο πισταδόρικη, ενώ αναμένεται να έχει υπάρξει και η απαραίτητη “δίαιτα” ώστε να χαμηλώσει ακόμα περισσότερο το βάρος του αυτοκινήτου.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alan Enileev Cars @vertex.cgi (@alan_enileev)


Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πωλείται η Porsche 911 Carrera RS 2.7 του Paul Walker
Όλα όσα γνωρίζουμε για την υβριδική Porsche 911
Πόσο κοστίζει η Porsche 911 Sport Classic στην Ελλάδα;