Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το νέο Honda CR-V

Ελλάδα 2:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για το νέο Honda CR-V

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το νέο Honda CR-V

ΝΕΑ

Μία πρόωρη διαρροή από την Κίνα μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το πως θα είναι η ολοκαίνουργια γενιά του CR-V.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά CR-V αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρώπης προς τα τέλη του 2023, μετά το λανσάρισμα της στην βόρειό-αμερικανική αγορά.

Ήδη είχαμε πάρει μια πρώτη εικόνα για την εξωτερική σχεδίαση του νέου CR-V τόσο από τα σκίτσα που είχαν διαρρεύσει όσο και από τα σχετικά renderings.

Όπως μπορούμε να δούμε υπάρχει μια μίνιμαλ σχεδιαστική προσέγγιση που έχουμε δει και στο νέο HR-V. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια απέριττης σχεδίασης μεγάλη μάσκα που μοιάζει σα να ξακρίζει με τους στενόμακρους προβολείς.

Advertisement
Advertisement

Το πίσω μέρος έχει διατηρήσει ως στοιχείο αναγνωριστικό τα φωτιστικά σώματα που ως ένα σημείο ανεβαίνουν μέχρι πάνω στις τελευταίες κολόνες. Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν εικόνες αλλά αναμένεται να δούμε ένα ντιζάιν ανάλογο με του νέου HR-V και του Civic με ένα απλό, σύγχρονο και λειτουργικό στιλ.

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε το νέο CR-V θα έχει μια αναβαθμισμένη έκδοση του e:HEV με δίλιτρο τετρακύλινδρο μοτέρ. Αξιοσημείωτο είναι πως θα υπάρχει και plug-in υβριδική έκδοση αποτελώντας το πρώτο PHEV της Honda.

Να υπενθυμίσουμε πως το νέο CR-V θα παρουσιαστεί λίγο μετά το νέο ZR-V. Έτσι, η Honda θα έχει μαζί με το νέο HR-V στην φαρέτρα της τρία νέα SUV, δίχως να αγνοούμε το νέο Civic που θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας αρχές 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Honda HR-V e:HEV
Δοκιμή: Honda Jazz Crosstar 1.5 e:HEV
Δοκιμή: Honda CR-V e:HEV AWD