Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Honda CR-V: Πιο μοντέρνο σε design – Πότε έρχεται;

Ελλάδα 13:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Honda CR-V: Πιο μοντέρνο σε design – Πότε έρχεται;

ΝΕΑ

Νέο Honda CR-V: Πιο μοντέρνο σε design – Πότε έρχεται;

ΝΕΑ

Μία εικόνα που διέρρευσε από το γραφείο πατεντών δείχνει σε αδρές γραμμές τη νέα σχεδιαστική φόρμα του Honda CR-V επόμενης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η Honda ετοιμάζει την επόμενη γενιά του CR-V, έχοντας ως στόχο να εκσυγχρονίσει συνολικά την παρουσία του, τόσο σε εμφάνιση όσο και στις τεχνολογίες με τις οποίες θα το εφοδιάζει.

Ένα σκίτσο που διέρρευσε από το γραφείο πατεντών όπου κατατίθενται τα σχέδια για τα επερχόμενα μοντέλα, μας δίνει μία πρώτη γεύση για το πως θα είναι στην τελική του μορφή το νέο μεσαίο SUV της Hοnda.

Eκ πρώτης όψεως το σκίτσο αυτό φαίνεται να ανταποκρίνεται με μεγάλη ακρίβεια στην τελική μορφή του μοντέλου, καθώς ταιριάζει αρκετά και με τις φωτογραφίες που έχουν υπάρξει από τα αυτοκίνητα δοκιμών της Honda.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται το νέο CR-V θα έχει πιο λεπτά φωτιστικά σώματα τα οποία θα συνδέονται με την μεγάλη μάσκα μέσω μίας φάσας από χρώμιο. Το κάτω μέρος του προφυλακτήρα θυμίζει αρκετά το υπάρχον μοντέλο, αν και υπάρχουν διαφορετικές εισαγωγές αέρα.

Το καπό φαίνεται να είναι πιο μεγάλο και μακρύ από το υπάρχον μοντέλο, θυμίζοντας αρκετά την σχεδιαστική προσέγγιση του νέου ΗR-V που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Από το τελευταίο δανείζεται και το σχήμα στους θόλους των τροχών, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα με κάθετα στοιχεία.

Advertisement

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για το σαλόνι, αν και αναμένεται να έχει περισσότερα ψηφιακά στοιχεία, με έναν καινούργιο ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία αρκετά μεγαλύτερη οθόνη πολυμέσων.

Η σχεδίαση κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει τη μινιμαλιστική λογική των νέων Civic και ΗR-V, ενώ και ο εξοπλισμός ασφαλείας θα αναβαθμιστεί με την τελευταίας γενιάς Honda Sensing Suite.

Advertisement

Το μεγαλύτερο μέγεθος του αμαξώματος σημαίνει ότι θα υπάρχουν και περισσότεροι χώροι για τους επιβάτες, ενώ θα παραμείνουν τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία κάθε Honda όπως η πρακτικότητα και η κορυφαία εργονομία. Πολύ πιθανόν είναι επίσης να εφοδιαστεί και με τρίτη σειρά καθισμάτων για κάποιες αγορές του κόσμου.

Το νέο Honda CR-V θα εμφανιστεί προς τα τέλη της χρονιάς, με την άφιξή του στις αγορές να αναμένεται στις αρχές του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Honda CR-V e:HEV AWD
Με εκτενείς αισθητικές αλλαγές το νέο Honda CR-V το 2022
Honda CR-V e:HEV: Πρόταση κορυφής στα υβριδικά SUV

Advertisement