Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Ηonda CR-V;

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το νέο Ηonda CR-V;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Ηonda CR-V;

ΝΕΑ

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μας δίνει την δική του εκτίμηση για το πως θα είναι το νέο Ηonda CR-V.

Advertisement
Advertisement

H έκτη γενιά του Honda CR-V βρίσκεται αυτή την εποχή σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών, με την ιαπωνική εταιρία να το ετοιμάζει για τα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές του 2023.

Ήδη έχουμε μία πρώτη εικόνα για τα σχέδια της εταιρίας από ένα σκίτσο που έχει κατατεθεί σε ειδικό γραφείο πατεντών, από όπου φαίνονται και οι βασικές γραμμές του νέου μοντέλου.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετά δάνεια από το νέο ΗR-V που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, αν και σε μεγαλύτερη κλίμακα και με πιο πολυτελή χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής από την Βραζιλία, με το όνομα Kleber Silva, γνωστός και από παλαιότερες ψηφιακές προβλέψεις του, μας δίνει μία πρώτη γεύση από το πως ο ίδιος έχει φανταστεί το νέο CR-V με βάση όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του, ιδίως από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες με το αυτοκίνητο σε καμουφλάζ.

Η δική του εκδοχή πάντως ακολουθεί λίγο διαφορετικό δρόμο σε ότι αφορά την αισθητική του αυτοκινήτου, προσθέτοντας στοιχεία από το Αμερικάνικο Acura MDX, θέλοντας να προσδώσει έναν πιο πολυτελή χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.

Advertisement

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή είναι και η επιδίωξη της Honda για το νέο CR-V, ιδ CR-V  ίως για τις αγορές της Ευρώπης, αν και αυτό το σχέδιο δείχνει ότι θα μπορούσε να πάρει και αυτή την κατεύθυνση. Μένει να δούμε ποια από τις πολλές εκδοχές για το νέο CR-V θα επικρατήσει τελικά και στο αυτοκίνητο που θα βγει στην αγορά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Honda CR-V: Πιο μοντέρνο σε design – Πότε έρχεται;
Δοκιμή: Honda CR-V e:HEV AWD
Με εκτενείς αισθητικές αλλαγές το νέο Honda CR-V το 2022