Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δίαιτα και αναβαθμίσεις για το Lexus LC

Ελλάδα 16:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δίαιτα και αναβαθμίσεις για το Lexus LC

ΝΕΑ

Δίαιτα και αναβαθμίσεις για το Lexus LC

ΝΕΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Lexus LC ξεχωρίζει μεταξύ πολλών αυτοκινήτων. Για το μοντέλο του 2021, η Lexus ελπίζει να το κάνει ακόμη πιο διαφορετικό με τις νέες επιλογές χρωμάτων, ζαντών και ίσως με μια ελαφρώς αυξημένη απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Λέμε ελαφρώς επειδή η ισχύς παραμένει η ίδια σε σχέση με πριν, αλλά τώρα θα υπάρχει λιγότερο βάρος που θα βελτιώνει την αναλογία κιλών ανά ίππο, σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων με τις οποίες διατίθεται.

Βεβαίως, η απώλεια βάρους είναι μικρή. Η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι περίπου 22 κιλά κόπηκαν από το LC, κυρίως μέσω αλλαγών στην ανάρτηση. Οι νέοι κάτω βραχίονες αποτελούνται από αλουμίνιο, με τις νέες αντιστρεπτικές και στους δυο άξονες να υιοθετούν αναθεωρημένη διάμετρο. Τα ελατήρια είναι επίσης κατασκευασμένα από νέο υλικό. Οι τροχοί των 21 ιντσών είναι επίσης ελαφρύτεροι, αν και το περίεργο είναι πως η Lexus λέει ότι αυτό ισχύει μόνο για τους πίσω τροχούς. Οι αλλαγές επέφεραν καλύτερο χειρισμό σε σχέση με πριν, επιτυγχάνοντας αύξηση της ακαμψίας στη πίσω διάταξη της ανάρτησης ενώ ρύθμισαν εκ νέου τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ. Από την πλευρά της τεχνολογίας, το εντυπωσιακό Lexus προσφέρεται τώρα με το σύστημα Active Cornering Assist, το οποίο επενεργεί στα φρένα μειώνοντας την περιστροφή του εσωτερικού τροχού κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης στροφής βελτιώνοντας έτσι το αυτοκίνητο να ακολουθήσει την επιθυμητή τροχιά.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότερες αλλαγές αφορούν συγκεκριμένα το LC 500h. Το αυτόματο κιβώτιο αναβαθμίστηκε, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει πως μπορεί να αποδώσει καλύτερα πλέον υπό συνθήκες πίεσης. Ανεξάρτητα από την έκδοση, προσφέρονται τώρα και νέοι τροχοί 20 ιντσών με μαύρο φινίρισμα. Δύο νέα εξωτερικά χρώματα Orange Cadmium και Nori Green Pearl εντάσσονται στην παλέτα επιλογών επίσης. Στο εσωτερικό, το Flare Red δέρμα αντικαθιστά το Rioja Red. Κακά νέα, αν ήσασταν οπαδός του λευκού δέρματος στις επενδύσεις. Ως δώρο παρηγοριάς, η Lexus ενημερώνει το σύστημα πολυμέσων της LC με Android Auto. Τα αναβαθμισμένα μοντέλα αναμένονται το επερχόμενο φθινόπωρο.