Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Lexus LC 500 Convertible με 477 PS

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα Lexus LC 500 Convertible με 477 PS

ΝΕΑ

Νέα Lexus LC 500 Convertible με 477 PS

ΝΕΑ

Η νέα Lexus LC 500 Convertible προσγειώθηκε στο Σαλόνι του Los Angeles και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς, η ομοιότητα με την coupe έκδοση είναι οφθαλμοφανής, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου. Η διαφορά επικεντρώνεται στην ανοιγόμενη μαλακή οροφή και το πίσω τμήμα, όπου αναδιπλώνεται η κουκούλα. Παράλληλα, οι μηχανικοί της ιαπωνικής εταιρείας έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατασκευή του πλαισίου, ενισχύοντάς το στα σημεία, ώστε η ακαμψία να πλησιάζει το επίπεδο της “κλειστής” εκδοχής. Ακόμα, ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε νέες εξωτερικές αποχρώσεις.

Η οροφή έχει τέσσερεις ειδικές στρώσεις υφάσματος και ανέκαθεν η Lexus “κρύβει” την κουκούλα στο πίσω μέρος όταν αυτή είναι κλειστή. Ο οδηγός μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει την οροφή μέσα σε 15 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σύστημα κλιματισμού προσαρμόζει τη θερμοκρασία του εσωτερικού, ασχέτως με τη θέση της οροφής, ενώ διατίθενται και αεραγωγοί πάνω στα εμπρός καθίσματα, στο ύψος του αυχένα.

Advertisement
Advertisement

Η μηχανολογική γκάμα έρχεται αυτούσια από την coupe version, όπου συναντάμε και έναν V8 κινητήρα 477 ίππων και 540 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και σύμφωνα με την εταιρεία ο ήχος του κινητήρα που εισέρχεται στην καμπίνα είναι… πραγματικός

Μόνο 100 μονάδες για την ειδική σειρά της νέας Lexus LC 500 Convertible θα κυκλοφορήσουν και θα έχουν όλες τους μπλε απόχρωση με μπλε οροφή, ενώ το εσωτερικό θα είναι ντυμένο με λευκό δέρμα και αλκαντάρα.

Advertisement