Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτος τύπος οδηγούσε αυτοκίνητο δίχως καθίσματα (+video)

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτος τύπος οδηγούσε αυτοκίνητο δίχως καθίσματα (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτος τύπος οδηγούσε αυτοκίνητο δίχως καθίσματα (+video)

ΝΕΑ

Οι αστυνομικοί αδυνατούσαν να πιστέψουν όσα αντίκριζαν, αλλά φρόντισαν να φιλοδωρήσουν τον οδηγό με τα ανάλογα πρόστιμα.

Advertisement
Advertisement

Όλο και μεγαλύτερες είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η αυτοκινητική ζωή, όπως μαρτυρά μια πληθώρα περιστατικών στους δρόμους του πλανήτη. Έχουμε δει αυτοκίνητα να κυκλοφορούν σε τρεις ρόδες, ή οδηγούς να κοιμούνται πίσω από το τιμόνι, δείχνοντας «τυφλή» εμπιστοσύνη στα συστήματα αυτόνομης οδήγησης.

Ποιος, όμως, θα περίμενε ότι ένας άνδρας από την πολιτεία Κουίνσλαντ της Αυστραλίας θα οδηγούσε ένα δεξιοτίμονο «ανοιχτό» Suzuki Jimny, δίχως να υπάρχει κάθισμα οδηγού;

Ο πολυμήχανος οδηγός, φυσικά, δεν οδηγούσε… όρθιος, αλλά χρέη καθίσματος οδηγού εκτελούσε μια… ρεζέρβα.

Advertisement
Advertisement

Η ευρηματικότητα του αποκαλύφθηκε μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικές αρχές της περιοχής, με τους άνδρες της αστυνομίας να διαπιστώνουν έκπληκτοι τη «γύμνια» του αυτοκινήτου.

Και αν η απουσία ζώνης ασφαλείας, ελλείψει του καθίσματος, μοιάζει λογική, πώς μπορεί να αιτιολογήσει ο οδηγός την ανυπαρξία ενός λεβιέ ταχυτήτων;

«Δεν μπορείς να οδηγείς χωρίς κάθισμα, ενώ δεν έχεις ούτε λεβιέ ταχυτήτων. Τι θα συνέβαινε αν χρειαζόταν να φρενάρεις απότομα ή αν κάποιος σου πεταγόταν στο δρόμο;» Αυτά είναι τα λόγια των αστυνομικών στο video, οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν όσα αντίκριζαν.

Advertisement

Όπως είναι κατανοητό, οι τελευταίοι δεν περιορίστηκαν σε κάποιες απλές παρατηρήσεις, αλλά φρόντισαν να τον… φιλοδωρήσουν με τα προβλεπόμενα χρηματικά πρόστιμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε ένα -ακόμα- παράξενο ατύχημα με Tesla (+video)
Άμπαλος Τούρκος καρφώνει Porsche Taycan σε πλατεία (+video)
«Άμπαλος» οδηγός χάνει τον έλεγχο της Porsche 911 (+video)