Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε ένα -ακόμα- παράξενο ατύχημα με Tesla (+video)

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε ένα -ακόμα- παράξενο ατύχημα με Tesla (+video)

ΝΕΑ

Δείτε ένα -ακόμα- παράξενο ατύχημα με Tesla (+video)

ΝΕΑ

Μία σύγκρουση με εμπλοκή ενός Tesla φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τις υπόνοιες για προβληματική λειτουργία του Αutopilot.

Advertisement
Advertisement

To θέμα με τα Tesla είναι πλέον ότι κάθε ατύχημα στο οποίο εμπλέκονται γίνεται παγκόσμια είδηση με δεκάδες σενάρια να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Και όχι άδικα μιας και η εταιρία βρίσκεται στο στόχαστρο ερευνών των αμερικάνικων υπηρεσιών για ατυχήματα που έχουν προκληθεί από κακή λειτουργία του Autopilot.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε την εικόνα από την κάμερα ενός αυτοκινήτου που διασχίζει μία μεγάλη λεωφόρο στην πόλη Haikou της Κίνας. Στην πορεία του διασταυρώνεται με ένα Tesla και πέφτει με δύναμη επάνω του, με αποτέλεσμα το Tesla να καταλήξει στο ποτάμι που βρισκόταν δίπλα.

Advertisement
Advertisement

Όπως μαθαίνουμε από την περιγραφή του video, οι επιβάτες, μία γυναίκα με την μικρή της κόρη και την πεθερά της δεν έπαθαν τίποτα και κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο σώες.

Από εκεί και πέρα αρχίζει η παραφιλολογία του διαδικτύου και άποψη κάθε εμπειρογνώμονα του πληκτρολογίου. Από το video πάντως φαίνεται ότι έχει προτεραιότητα το Tesla όμως και πάλι το Autopilot του Tesla βρίσκεται στο στόχαστρο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν ήταν ενεργοποιημένο στο συγκεκριμένο ατύχημα. Εσείς τι λέτε;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tesla: Έτοιμη για πλήρως αυτόνομη οδήγηση
Στην πυρά ένα Tesla Model X
Καραμπόλα με πρωταγωνιστές Tesla Model 3 και περιπολικό