Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο! Βαν παρκάρει μέσα σε… βαν (+video)

Ελλάδα 3:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο! Βαν παρκάρει μέσα σε… βαν (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο! Βαν παρκάρει μέσα σε… βαν (+video)

ΝΕΑ

Youtuber από την Αμερική φορτώνουν ένα Suzuki Every μέσα σε ένα Mercedes Sprinter.

Advertisement
Advertisement

Το Mercedes Sprinter είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα van που έχει κατασκευάσει ποτέ η γερμανική μάρκα. Τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι ιδιώτες έχουν εκτιμήσει την χρηστικότητα, τις μεγάλες διαστάσεις και την δυνατότητα εύκολης μετατροπής του σε οτιδήποτε φανταστεί ο οδηγός.

Οι youtubers του TFLnow αποφάσισαν να δοκιμάσουν τα όρια του Sprinter προσπαθώντας να χωρέσουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους στο πίσω μέρος του Mercedes, ακόμα και ένα άλλο van! Το βίντεο ξεκινάει με μια ξενάγηση της έκδοσης adventure του Sprinter το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για εξορμήσεις στη φύση.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes αναφέρει ότι το Sprinter Adventure μπορεί να αδειάσει εντελώς μέσα σε 15 λεπτά κάτι που επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους της TFLnow. Στη συνέχεια γίνεται προσπάθεια να χωρέσει ένα mini van Suzuki Every. Το ιαπωνικό kei car είναι του 1995 και έχει μήκος 3,30 μέτρα, πλάτος 1,40 και ύψος 1,90 μέτρα.

Οι άνθρωποι του TFLnow τοποθετούν ράμπες στο πίσω μέρος του Sprinter και προσπαθούν με απαλές κινήσεις να ανεβάσουν το Suzuki στο πίσω μέρος. Μετά από πολλές προσπάθειες τελικά καταφέρνουν να βάλουν το Every μέσα με μόνο ένα μικρό βαθούλωμα στην οροφή.

Advertisement

Δείτε τις προσπάθειες για να μπει το Suzuki μέσα στη Mercedes.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το χρονοδιάγραμμα των νέων Mercedes
Επίσημο: H Mercedes ανανέωσε όλες τις GLS
Το Mansory Gronos EVO C είναι η απόλυτη Mercedes G-Class