Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχονται οι νέες Mercedes;

Ελλάδα 4:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχονται οι νέες Mercedes;

ΝΕΑ

Πότε έρχονται οι νέες Mercedes;

ΝΕΑ

Στη Mercedes-Benz βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα εξελίσσοντας πολλά νέα η επανασχεδιασμένα μοντέλα τους. Ο χρόνος που θα παρουσιαστούν είναι άγνωστος. Ή μήπως όχι;

Advertisement
Advertisement

Ο ένας βασικός στόχος των εταιρειών είναι να κρατήσουν μυστική την εξέλιξη ενός νέου μοντέλου όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο άλλος είναι να αποκρύψουν όσο γίνεται πότε θα εμφανιστεί.

Στη MercedesBenz κάνουν το ίδιο, όσο γίνεται. Ωστόσο, ένα εμπιστευτικό έγγραφο που κυκλοφόρησε μεταξύ των στελεχών τής εταιρείας για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις παρουσιάσεις και την έναρξη πωλήσεων των καινούργιων μοντέλων της εντός της χρονιάς διέρρευσε στον Τύπο.

Έτσι, οι συνάδελφοι από την ισπανική αυτοκινητική ιστοσελίδα Periodismo del Motor πήραν στα χέρια τους το σχετικό έγγραφο μέσω του οποίου πληροφορηθήκαμε για το σχετικό χρονοδιάγραμμα του 2023.

Advertisement
Advertisement

Όπως έχει προγραμματιστεί, η MercedesBenz τον Μάιο ή Ιούνιο θα παρουσιάσει την EQE SUV. Εντός του Ιουνίου θα αρχίσει να πωλείται η νέα EClass, ενώ ο προσεχής Σεπτέμβριος θα είναι ο πιο δραστήριος μήνας τού έτους που διανύουμε.

Τότε, αναμένεται να δούμε την καινούργια GLCClass Coupé και τις επανασχεδιασμένες GLA-Class, GLB-Class, GLE-Class και GLS-Class. Έναν μήνα μετά, δηλαδή τον Οκτώβριο, θα παρουσιαστούν οι νέες CLEClass και MercedesAMG GT.

Advertisement

Πέραν των παραπάνω, στο έγγραφο αναγράφεται χωρίς να προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος η παρουσίαση και έναρξη πωλήσεων των επανασχεδιασμένων A-Class και B-Class και της Mercedes-AMG One. Τέλος, σε αυτό περιλαμβάνεται και η εμφάνιση δύο πρωτότυπων της Mercedes-Maybach. Το ένα αναφέρεται ως Maybach EQS SUV και το δεύτερο ως GLS 600 Maybach.

Προφανώς, οι επόμενοι μήνες προμηνύουν πολλή δουλειά όχι μόνο για τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας αλλά και για τους εκπροσώπους του Τύπου…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: H Mercedes αποκάλυψε το εσωτερικό της νέας E-Class
Έρχεται ανανέωση για τις Mercedes EQA και EQB
Η Mercedes γιορτάζει τα 60 χρόνια «Παγόδα»