Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο το που βρίσκεται το εξωτερικό ηχείο του Ford Bronco!

Ελλάδα 19:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο το που βρίσκεται το εξωτερικό ηχείο του Ford Bronco!

ΝΕΑ

Απίστευτο το που βρίσκεται το εξωτερικό ηχείο του Ford Bronco!

ΝΕΑ

Στη Ford, έδειξαν τη δημιουργικότητά τους σε ένα στοιχείο του αμαξώματος που συνήθως δεν δίνουμε σημασία.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία εξατομικευμένης δημιουργίας του αυτοκίνητου μας θεωρητικά είναι ατέρμονη. Μία από τις πιο πρόσφατες επιλογές που προσφέρει η Ford είναι και η δυνατότητα να μετατρέπεται σε ηχείο το κάλυμμα της εξωτερικής ρεζέρβας στα εκτός δρόμου οχήματα.

Η εταιρεία κατέθεσε στις 23 Αυγούστου 2021 μια αίτηση για την κατοχύρωση της σχετικής ευρεσιτεχνίας στο αντίστοιχο Γραφείο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις 23 Φεβρουαρίου (τρέχοντος έτους) το Γραφείο δημοσίευσε την υπ’ αριθμόν «2023/0054205 Α1» απόφασή του βάσει της οποίας η Ford μπορεί να δημιουργήσει και να προσφέρει το συγκεκριμένο αξεσουάρ στους ενδιαφερόμενους.

Advertisement
Advertisement

Την πατέντα ανακάλυψαν οι συνάδελφοι της αυτοκινητικής ιστοσελίδας CarBuzz οι οποίοι έχουν συχνή σχετική πληροφόρηση για τις αιτήσεις που υποβάλλουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε αυτό. Στα σκίτσα που συνοδεύουν το περιγραφικό κείμενο της συγκεκριμένης ευρεσιτεχνίας φαίνεται ένα κάλυμμα για το Bronco. Αυτό διαθέτει σκληρό και περίβλημα στο οποίο τοποθετείται εσωτερικά ένα πιο εύκαμπτο πλαστικό.

Αυτό δύναται να δονείται σε συγκεκριμένες συχνότητες παράγοντας ήχο και μετατρέποντας το κάλυμμα σε ηχείο. Σύμφωνα με τη Ford, το εξωτερικό μέρος μπορεί να είναι από πλαστικό, από μέταλλο ακόμα και από ανθρακονήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ford επιστρέφει στο Pikes Peak με ηλεκτρικό βαν
Ford: Η πλούσια ιστορία της στη Formula 1
Ψηφιακός… «μπαμπούλας» τρομάζει τους κλέφτες αυτοκινήτων