Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ναυαρχίδα της Aston Martin

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ναυαρχίδα της Aston Martin

ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ναυαρχίδα της Aston Martin

ΝΕΑ

Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα κρατήσει το όνομα DBS, γνωρίζουμε όμως ότι με 800 και πλέον ίππους, θα φέρνει δάκρυα στα μάτια.

Advertisement
Advertisement

Ο κύβος ερρίφθη και το νέο supercar της Aston Martin, φαίνεται ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών, πριν μας αποκαλύψει τα κάλλη του.

Ενώ η μάρκα δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για μία νέα DBS, ο διευθύνων σύμβουλος της Aston Martin, Λόρενς Στρολ, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι υπάρχει χώρος για ένα V12 στη γκάμα της, πέρα ​​από το τρέχον μοντέλο. Εάν ισχύουν όλα τα παραπάνω, μιλάμε για μια νέα έκδοση του V12 με διπλό στροβιλοσυμπιεστή, 5,2 λίτρων, με απόδοση άνω των 800 ίππων!

Οποιαδήποτε αύξηση ισχύος, αναμφίβολα θα συνδυαστεί με μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση του πλαισίου στις προδιαγραφές του τρομακτικού DBS 770 Ultimate, με αναβαθμισμένα αμορτισέρ και ενίσχυση της ακαμψίας, που συμβάλλουν στη βελτίωση της απόδοσης στις στροφές και στην κινητικότητα του supercar.

Advertisement
Advertisement

Πώς θα λέγεται;

Ένα άλλο «θρίλερ», σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα της Aston Martin, αφορά στο όνομα του μοντέλου. Θα διατηρηθεί το DBS ή θα επιλεγεί το V, όπως παλαιότερα στην Vanquish και τώρα στη Valkyrie;

Ο επικεφαλής στρατηγικής της μάρκας, Άλεξ Λονγκ, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, εντούτοις άφησε να εννοηθεί ότι σταδιακά το αρκτικόλεξο DB, θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Λέτε να είναι αυτή η αρχή;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Aston Martin DB12 (+video)
Τι κερδίζει μία εταιρία από τα αυτοκίνητα ασφαλείας στην F1;
Ποιος είναι η αιτία για την Aston Martin DBX707 AMR23;