Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντί για κέρμα έριξε το παλιό Opel Corsa στο συντριβάνι! (+video)

Ελλάδα 20:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντί για κέρμα έριξε το παλιό Opel Corsa στο συντριβάνι! (+video)

ΝΕΑ

Αντί για κέρμα έριξε το παλιό Opel Corsa στο συντριβάνι! (+video)

ΝΕΑ

Ευτυχώς, δεν χτύπησε κανείς! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κατάνια της Σικελίας.

Advertisement
Advertisement

Τα μνημειώδη συντριβάνια, σε όλες σχεδόν τις ιταλικές πόλεις, δίνουν την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να κάνουν έναν ρομαντικό περίπατο και μια ευχή, πετώντας ένα κέρμα στα τρεχούμενα νερά.

Στην προκειμένη περίπτωση, μια 58χρονμη οδηγός το… παράκανε, ρίχνοντας το αυτοκίνητό της μέσα στο συντριβάνι! Το βίντεο από τη σκηνή της σύγκρουσης δείχνει το αυτοκίνητο, ένα παλιό Opel Corsa, και την οδηγό στο Fontana di Proserpina (Συντριβάνι της Ευημερίας), που βρίσκεται κοντά στον Κεντρικό Σταθμό στην Κατάνια, στο νησί της Σικελίας.

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του Opel της και μπήκε κατευθείαν στο μνημειώδες συντριβάνι, που μετρά πάνω από έναν αιώνα. Τα βίντεο από το σημείο της συντριβής έγιναν σύντομα viral στα social media. Δυστυχώς, υπάρχουν και τα σημεία των καιρών, ως προς τις συμπεριφορές των ανθρώπων…

Advertisement
Advertisement

Ο κόσμος μαζεύτηκε για να δει τις συνέπειες της σύγκρουσης, αλλά κανείς δεν έσπευσε για να βοηθήσει τη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητο. Μια άλλη γυναίκα φαίνεται να προσπαθεί να ηρεμήσει την οδηγό. Έχει τις αισθήσεις της, μιλάει με όσους της κάνουν ερωτήσεις από το πεζοδρόμιο και δεν φαίνεται πληγωμένη.

Οι αρχές ανέφεραν ότι η 58χρονη οδηγός οδηγός έχασε τον έλεγχο του Corsa, επειδή τα πόδια της μπερδεύτηκαν στα πεντάλ. Ευτυχώς, ο δικός της τραυματισμός αποδείχθηκε επιπόλαιος και ευτυχώς, σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος, δεν υπήρξε κάποιο άλλο απρόοπτο με περιστατικό ή επισκέπτη. Το μνημείο υπέστη κάποιες ζημιές, οι οποίες όμως δεν προβληματίζουν τις αρμόδιες αρχές, ως προς την αποκατάστασή τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τέλος στις αυθαίρετες και επικίνδυνες μεταφορές μηχανημάτων
Τι άλλαξε στα οχήματα ειδικής χρήσης
Να γιατί δεν πρέπει να χαζεύουμε όταν υπάρχει ατύχημα (+video)