Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση εν όψει για τη σπορ Mercedes-AMG A 35 4MATIC

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση εν όψει για τη σπορ Mercedes-AMG A 35 4MATIC

ΝΕΑ

Ανανέωση εν όψει για τη σπορ Mercedes-AMG A 35 4MATIC

ΝΕΑ

Η Mercedes προχωρά στην ανανέωση της A 35 AMG, με μικρές αλλαγές στο εμπρός μέρος κυρίως που αφορά τα φώτα αλλά και τους αεραγωγούς στη μάσκα και τον προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Αρχής γενομένης από την A-Class, η Mercedes-Benz αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ανανεώσει όλα τα μικρότερα μοντέλα της γκάμας.

Τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της A-Class έχουν ξεκινήσει δοκιμές σε δημόσιους δρόμους από το καλοκαίρι και λίγες εβδομάδες αργότερα, είδαμε ένα ακόμα πρωτότυπο σε διαδικασία δοκιμών. Όπως φαίνεται, η διαδικασία εξέλιξης για τα νέα δεδομένα του μοντέλου, συνεχίζεται.

Advertisement
Advertisement

Οι πλέον πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τις δοκιμές, δείχνουν να επιβεβαιώνουν τις προσδοκίες που έχουν να κάνουν με τις επεμβάσεις, οι οποίες θα αφορούν λίγο τα εμπρός φωτιστικά σώματα (στο επάνω μέρος) αλλά και τα ανοίγματα- αεραγωγούς του προφυλακτήρα και της μάσκας που πλαισιώνει το έμβλημα της Mercedes.

Προφανώς οι αλλαγές στο εμπρός μέρος θα αφορούν όλα τα μέλη της οικογένειας της A-Class, με τη μάσκα να αλλάζει για να ταιριάξει στη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας. Μεγαλύτερη θα είναι η διαφοροποίηση στην κορυφαία A 45 AMG, που θα έχει τη δική της, αποκλειστική μάσκα, που δεν θα φορεθεί από άλλη έκδοση του μοντέλου.

Advertisement

θα λάβουν έναν ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και νέους προβολείς. Η μάσκα του ψυγείου θα τροποποιηθεί επίσης για να ταιριάζει στη νέα σχεδιαστική γλώσσα, αν και μην περιμένετε κάτι τεράστιο.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε ένα από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα, διακρίνεται και κάλυμμα σε κάποια σημεία του ταμπλό, που σημαίνει πως ετοιμάζεται κάποια μικρή επέμβαση και στο εσωτερικό στο πλαίσιο της ανανέωσης, που αναμένεται να δούμε μέσα στο επόμενο έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Stellantis και TotalEnergies συντάσσονται με την Mercedes
Mobility 2021: Mercedes-Benz EQA 250 & GLE 350 de 4MATIC
Δοκιμή: Mercedes-AMG A35 4MATIC

Advertisement