Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2021: Mercedes-Benz EQA 250 & GLE 350 de 4MATIC

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2021: Mercedes-Benz EQA 250 & GLE 350 de 4MATIC

Mobility

Mobility 2021: Mercedes-Benz EQA 250 & GLE 350 de 4MATIC

Mobility

Μία επιλογή αμαξώματος (Sport Utility Vehicle) με δύο διαφορετικά κινητήρια σύνολα (αμιγώς ηλεκτρικό και Plug-In υβριδικό για την Mercedes Benz με την EQA 250 και την GLE 350 de 4MATIC.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτρική EQA δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον, όπως αυτός διατυπώνεται στο όραμα της προοδευτικής πολυτέλειας της Μercedes-Βenz, ενώ η GLE είναι ένα πολυτελές SUV με θηριώδεις διαστάσεις που «καίει» περίπου 1 lt/100 km. Για πολλούς η GLE αποτελεί την επιτομή της τεχνολογικής εξέλιξης των plug-in υβριδικών μοντέλων.

EQA μία GLA  με μπαταρίες
Η EQA είναι επί της ουσίας η ηλεκτρική έκδοση της GLA. Η νέα μάσκα -κλειστή, χωρίς αεραγωγούς, ως είθισται για EV μοντέλα-, τα επανασχεδιασμένα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα και οι αντίστοιχης αισθητικής ζάντες δεν βρίσκονται εκεί για να αποκρύψουν τη συγγένεια, αλλά για να τονίσουν τη διαφορετικότητα.

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικό high end
Το εσωτερικό είναι ένα επιτυχημένο αμάγαλμα της γνωστής ποιοτικής εκτέλεσης κάθε Mercedes-Benz με high end τεχνολογία. Οι δύο μεγάλες οθόνες για όργανα και πολυμέσα «κουμπώνουν» ιδανικά τόσο σε στυλ όσο και αποτελεσματικότητα, προσφέροντας εύκολο χειρισμό και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη συνδεσιμότητα.

SUV με προσοχή στο περιβάλλον
Το εντυπωσιακό σε διαστάσεις και σχεδίαση SUV της Mercedes-Benz γεφυρώνει την ανάγκη για όσο το δυνατό μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα (μόλις 29 g/km κατά WLTP) με εντυπωσιακή ισχύ (320 PS και 700 Nm ροπής), εξαιρετικές επιδόσεις και εφόσον φορτίζεται σε καθημερινή βάση μόλις 1,1 lt/100 km κατανάλωσης.

Advertisement

Υβριδικό diesel;
H GLE 350 de 4MATIC ανήκει στην τρίτη γενιά των plug-in υβριδικών μοντέλων και ξεχωρίζει από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα plug-in υβριδικά που συνδυάζουν έναν ντίζελ κινητήρα με ηλεκτρικό μοτέρ. Με συχνή φόρτιση η GLE de 4MATIC μπορεί να κινείται καθημερινά εντός του αστικού ιστού με μηδενική κατανάλωση.

Advertisement

Η περιπέτεια στο DNA της
Με μόνιμη τετρακίνηση και ειδικό πρόγραμμα για εκτός δρόμου οδήγησης η GLE 350 de 4MATIC είναι εκτός από αποδοτική ενεργειακά και πρόθυμη να ικανοποιήσει τις όποιες διαθέσεις του οδηγού της για περιπέτεια

Προσιτή ποιοτική και ηλεκτρική
Η ΕQA 250 αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα στοχευμένου προϊόντος: τεχνολογικά προηγμένο, ποιοτικό, άνετο, πιστό στον χαρακτήρα των αυτοκίνητων της Mercedes και μάλιστα σε μια πολύ ανταγωνιστική τιμή

Advertisement

Ηλεκτρική κινητήρια δύναμη
Ηλεκτροκινητήρας, μετάδοση σταθερής σχέσης με διαφορικό, σύστημα ψύξης και ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου συστεγάζονται σε μια συμπαγή μονάδα στον εμπρός άξονα. Η απόδοση ισχύος φτάνει τα 190 PS, η μέγιστη ροπή τα 38,2 kgm.

Το event Mobility 2021 για τις πράσινες μετακινήσεις και την ηλεκτροκίνηση διεξάγεται από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον κορωνοϊό. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και οι ώρες λειτουργίας τις καθημερινές ημέρες είναι 17:00-22:00, το Σάββατο 11:00-21:00 και την Κυριακή 11:00-19:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μercedes-Benz EQA: 5 λόγοι για να την αγοράσεις
Μercedes-Benz Plug-in hybrid: Τα σημεία υπεροχής
Έτσι θα είναι η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE