Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση εν όψει για τη Mercedes EQA

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση εν όψει για τη Mercedes EQA

ΝΕΑ

Ανανέωση εν όψει για τη Mercedes EQA

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αισθητικής αλλαγής τού μικρότερου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της, της EQA.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz παρουσίασε την EQA στις αρχές του 2021, λίγους μήνες μετά την αντίστοιχη εμφάνιση της δεύτερης γενιάς τής GLA. Αν και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο νέο μοντέλο δεν έχει μεγάλο χρονικό διάστημα στην αγορά έκτοτε, οι άνθρωποι της εταιρείας αποφάσισαν να την ανανεώσουν για να υπάρχει αισθητική συνέχεια με τις EQE και EQS.

Η πρώτη φορά που έγινε γνωστή η διαδικασία ήταν εντός τού καλοκαιριού, όταν εντοπίστηκαν κάποια καμουφλαρισμένα πρωτότυπά της (EQA) να κάνουν δοκιμές εξέλιξης. Πριν από λίγο καιρό έγινε το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά σε χιονισμένο περιβάλλον ώστε να διαπιστωθεί η αντοχή της σε τέτοιες συνθήκες και να βελτιωθεί σε όλα τα σημεία της.

Advertisement
Advertisement

Στα πρωτότυπα που κάνουν δοκιμές αυτή την περίοδο υπάρχουν καλυμμένα τόσο η μάσκα και ο εμπρός προφυλακτήρας όσο και η περιοχή τού αμαξώματος κάτω από πίσω κρύσταλλο, σε μια προσπάθεια να μην αποκαλυφθούν οι αισθητικές αλλαγές σε αυτά τα σημεία.

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες από τη Mercedes-Benz για το πώς θα διαμορφωθούν οι επιφάνειες σε αυτά τα σημεία, κάποιοι θεωρούν ότι εμπρός θα υπάρχει η ανάγλυφη μάσκα που έχουμε δει σε αμιγώς ηλεκτρικά πρωτότυπα της Mercedes-EQ, ενώ πίσω θα αναδιαμορφωθεί η ενιαία λωρίδα LED μεταξύ των εκεί φώτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes EQE SUV
Πρώτη δοκιμή: Mercedes-Benz EQA 250
Γιατί η αεροδυναμική είναι πιο σημαντική στα ηλεκτρικά;

 

Advertisement