Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν η Cupra μιμούταν τη Ferrari

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αν η Cupra μιμούταν τη Ferrari

ΝΕΑ

Αν η Cupra μιμούταν τη Ferrari

ΝΕΑ

Κανείς δεν μπορεί να περιορίσει τα όρια της φαντασίας και αυτό αποδεικνύεται από τη δημιουργία του ψηφιακού σχεδιαστή που οραματίστηκε ένα μοντέλο από την Cupra με την αισθητική της Ferrari F12

Advertisement
Advertisement

Η δημιουργία της ανεξάρτητης υπομάρκας Cupra από την Seat και την κατασκευή από αυτή όλων των σπορ μοντέλων της ισπανικής εταιρίας φαίνεται πως έχει δώσει τροφή στη φαντασία αρκετών δημιουργών που κατά καιρούς παρουσιάζουν ψηφιακές απεικονίσεις μοντέλων που θα μπορούσαν να φέρουν τα σήματα της Cupra.

Πριν λίγο διάστημα είχαμε για παράδειγμα δει ένα εξαιρετικά ελκυστικό ψηφιακό μοντέλο που πάντρευε στην αισθητική του εμπρός μέρους που ήδη έχουμε δει σε αυτοκίνητα της Cupra, με τις κουπέ αναλογίες του αμαξώματος του Audi A5. Το αποτέλεσμα ήταν ένα άκρως ισορροπημένο μοντέλο που αρκετοί πιθανότατα θα ήθελαν να δουν να φθάνει ως την παραγωγή. Βέβαια η θεωρία τις περισσότερες φορές απέχει πολύ από την πράξη οπότε είναι παραπάνω από απίθανο η ισπανική εταιρία να πάρει την απόφαση για ένα τέτοιο μοντέλο ακόμα και αν αυτό σήμαινε πως θα μπορούσε να αξιοποιήσει μια υπάρχουσα πλατφόρμα και τεχνολογία από άλλο μοντέλο εντός του ομίλου VW.

ferrari-f12-cupra

Advertisement
Advertisement

Ακόμα πιο τραβηγμένη είναι η εκδοχή που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη σελίδα superrenderscars και στην οποία η οπτική υπογραφή της Cupra έχει ενσωματωθεί στο αμάξωμα μιας Ferrari F12 δίνοντας μάλιστα στο ψηφιακό μοντέλο την ονομασία Fupra F12. Ανεξάρτητα από το γεγονός πως ο συνδυασμός των δύο κόσμων έχει δώσει ένα αρκετά ισορροπημένο αποτέλεσμα είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβουμε την λογική πίσω από μια τέτοια έμπνευση.

ferrari-f12-cupra

Διαβάστε επίσης

Advertisement

SEAT Leon Cupra στην υπηρεσία της γαλλικής αστυνομίας

Έρχεται το 2024 το ηλεκτρικό CUPRA Tavascan;

Advertisement

Ένα Cupra με αύρα από Toyota Supra!

 

 

Advertisement