Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλλάζουν τα πάντα στη νέα BMW X2

Ελλάδα 9:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλάζουν τα πάντα στη νέα BMW X2

ΝΕΑ

Αλλάζουν τα πάντα στη νέα BMW X2

ΝΕΑ

Η BMW βρίσκεται σε φάση ετοιμασιών για την ανανέωση της Χ2. Και όπως όλα δείχνουν θα πάρει μια διαφορετική σχεδιαστική -και όχι μόνο- τροχιά.

Advertisement
Advertisement

Η BMW X2 είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αυτοκινήτων της εταιρίας τα τελευταία χρόνια, καθώς καταφέρνει να συνδυάζει έξυπνα τον χαρακτήρα ενός σπορ hatchback με τα χαρακτηριστικά ενός crossover.

Για τη νέα γενιά που ετοιμάζει αυτή την εποχή η γερμανική εταιρία, τα πράγματα φαίνεται ότι θα πάρουν μία ελαφρώς διαφορετική τροπή. Και όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες των παπαράτσι αλλά και τις προθέσεις της εταιρίας, μάλλον θα έχουμε να κάνουμε με μία μικρογραφία των μεγαλύτερων Χ4 και Χ6.

Με βάση το “λεξιλόγιο” της εταιρίας, θα γίνει περισσότερο SAC (Sports Activity Coupe), στιλ το οποίο σύμφωνα με την εταιρία αναμένεται να ενισχύσει περισσότερο τις πωλήσεις της στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πολύ πιο εντυπωσιακό και δυναμικό αμάξωμα, με την οροφή να κατεβαίνει πιο απότομα στο πίσω μέρος, δημιουργώντας μία πιο έντονη κουπέ διάσταση στο αμάξωμα.

Παράλληλα θα αποκτήσει και νέα μάσκα, με μεγαλύτερα “νεφρά”, έτσι ώστε να δέσει πιο πολύ με τα δεδομένα που ισχύουν στα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας.

Στο εσωτερικό θα διατηρήσει το ήδη γνωστό περιβάλλον της νέας Χ1 αν και με μικρές αλλαγές, και προφανώς με λιγότερη ευρυχωρία στο πίσω μέρος λόγω της σχεδίασης.

Advertisement

Η εταιρία αυτόν τον καιρό κάνει δοκιμές του νέου μοντέλου, αφήνοντας να φανούν κάποιες βασικές γραμμές της σχεδίασης. Για την απεικόνιση της τελικής του μορφής τον λόγο έχουν κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές, όπως ο germanyfinest43, ο οποίος μας δίνει μία πρώτη εκτίμηση για το πως θα μπορούσε να είναι η νέα Χ2.

Αν όντως επικρατήσει αυτή η σχεδιαστική άποψη, θα έχουμε ένα αρκετά διαφορετικό αυτοκίνητο από την υπάρχουσα γενιά της Χ2, σαφώς πιο εντυπωσιακό, με πιο σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά, και μια γενικότερη αναβαθμισμένη αύρα με στοιχεία από Χ4 και Χ6.

Advertisement

Μένει να δούμε αν όντως η ΒΜW θα ακολουθήσει αυτή την τροχιά στη νέα Χ2 όταν θα παρουσιαστεί προς τα τέλη της χρονιάς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η διάσταση αυτή σίγουρα θα την φέρει σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον ανταγωνισμό της κατηγορίας, έχοντας ένα σαφώς πιο premium χαρακτήρα και πολύ πιο έντονο στιλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GERMANY’S FINEST (@germanysfinest43)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα BMW X2 που έρχεται θα είναι αλλιώς
Νέα BMW X2 Edition GoldPlay: Φουλ του χρυσού
Δοκιμή: BMW X2 xDrive25e