Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα BMW X2 Edition GoldPlay: Φουλ του χρυσού

Ελλάδα 1:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα BMW X2 Edition GoldPlay: Φουλ του χρυσού

ΝΕΑ

Νέα BMW X2 Edition GoldPlay: Φουλ του χρυσού

ΝΕΑ

Οι χρυσαφένιες λεπτομέρειες ενισχύουν την premium εμφάνιση του compact crossover και η υιοθέτηση πολλών στοιχείων από το πακέτο M Sport εκδηλώνει των σπορτίφ χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα πιο πολυτελή υπόσταση προσδίδει η BMW στο compact crossover της, X2, διανθίζοντας την εμφάνισή του με χρυσαφένια στιλιστικά στοιχεία.

Πρόκειται για την ειδική έκδοση GoldPlay, η οποία αφορά την ευρωπαϊκή αγορά και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα εξοπλιστικά πακέτα χάρη στην εκτενή χρήση χρυσού χρώματος (Galvanic Gold) στο περίβλημα της μάσκας, στα καλύμματα των καθρεπτών και τις ζάντες.

Ξεχωριστή νότα παρέχει, επίσης, και το ομόχρωμο γεωμετρικό σχέδιο που διατρέχει το προφίλ του αυτοκινήτου, με αφετηρία το κάτω μέρος των μπροστινών θυρών και «τερματικό προορισμό» τα πίσω φτερά. Το στιλ του μοντέλου, ομολογουμένως, ενισχύει και το εντυπωσιακό μεταλλικό κυπαρισσί χρώμα San Remo Green, το οποίο πρωτοεμφανίζεται στη X2 και αφορά αποκλειστικά την έκδοση GoldPlay.

Advertisement
Advertisement

Ομόχρωμες διακοσμητικές λεπτομέρειες εντοπίζονται και στο εσωτερικό, αρχής γενομένης από τα μαρσπιέ, παρουσία του λογότυπου “Edition”. Ξεχωριστό άρωμα προσφέρουν επίσης οι χρυσαφένιες ραφές στα καθίσματα, στο ταμπλό, στα πάνελ των θυρών, αλλά και το κεντρικό υποβραχιόνιο.

Όσοι δυσανασχετούν με την αφθονία του χρυσού χρώματος, μπορούν να περιορίσουν την παρουσία του στις ζάντες. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν δύναται επιλεχθεί η απόχρωση San Remo Green για το αμάξωμα.

Advertisement

Σημειώνεται, ότι η έκδοση GoldPlay δανείζεται πολλά στοιχεία και από το πακέτο M Sport, συμπεριλαμβανομένου του total black προφυλακτήρα και του μαύρου περιβλήματος των παραθύρων – αμφότερα σε μαύρο χρώμα.

Την υπογραφή του τμήματος “M” έχει και η πιο σφιχτή ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 10 χλστ., οι 19άρες ζάντες (προαιρετικά 20”), τα σπορ καθίσματα στο εσωτερικό, όπως και το M Sport σύστημα διεύθυνσης.

Advertisement

Η BMW X2 Edition GoldPlay θα προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων, μεταξύ των οποίων στην plug-in υβριδική xDrive25e των 225 PS/385 Nm και στην M35i των 306 PS/ 450 Nm που ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 5,0 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW ανανέωσε τη σειρά 8
H καινούργια BMW M5 θα είναι plug-in υβριδική
Η BMW δεν τελείωσε ακόμα με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης

Advertisement