Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλλαγές για τη Mercedes-Benz EQV

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές για τη Mercedes-Benz EQV

ΝΕΑ

Αλλαγές για τη Mercedes-Benz EQV

ΝΕΑ

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν της Mercedes-Benz θα ανανεωθεί αισθητικά αλλά οι περισσότερες αλλαγές θα αφορούν στο εσωτερικό του.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία εξέλιξης της EQV, την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της V-Class, η οποία παρουσιάστηκε το 2019.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα υπό εξέλιξη πρωτότυπα δείχνουν ότι –αναφορικά με το αμάξωμά του– οι αλλαγές είναι μικρές και περιορίζονται στο εμπρός και στο πίσω μέρος του.

Advertisement
Advertisement

Η μάσκα της επανασχεδιασμένης EQV πιθανότατα θα είναι πιο ογκώδης από ό,τι τώρα και τα φώτα περισσότερο γωνιώδη σε διαμόρφωση. Πίσω, τα πρωτότυπα έχουν καλυμμένα μόνο τα εκεί φωτιστικά σώματα και τμήμα του προφυλακτήρα, κάτι που σημαίνει ότι και αυτός θα έχει νέα μορφή.

Το εσωτερικό του μοντέλου θα έχει ουσιαστικότερες αλλαγές στο ταμπλό και γι’ αυτόν τον λόγο τα πρωτότυπα είναι σκεπασμένα για να κρύβεται η νέα εμφάνισή του από τον αδιάκριτο φωτογραφικό φακό.

Advertisement

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις μπαταρίες του ή στην απόδοση του. Θυμίζουμε ότι διατίθεται είτε με μπαταρίες 66 kWh (60 kWh πραγματική χωρητικότητα) είτε με 100 kWh (90 kWh πραγματική χωρητικότητα). Η μέγιστη ισχύς της EQV είναι 204 ίπποι και η μέγιστη θεωρητική αυτονομία της κυμαίνεται μεταξύ 231 και 355 χλμ. αναλόγως της εκδοχής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz GLC
Η Mercedes-Benz ετοιμάζει αντίπαλο για το VW ID. 3;
Πωλείται Mercedes-Benz CLK GTR ακριβότερα από Bugatti!

Advertisement