Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλησιάζει η ώρα της Ferrari Purosangue

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλησιάζει η ώρα της Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Πλησιάζει η ώρα της Ferrari Purosangue

ΝΕΑ

Tο πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari βρίσκεται προ των πυλών και θα κάνει ντεμπούτο τις επόμενες εβδομάδες.

Advertisement
Advertisement

Ο CEO της ιταλικής φίρμας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ώρα της αποκάλυψης για την Purosangue.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία πέραν των κατασκοπευτικών πλάνων αλλά και των teasers. Από αυτά τα λίγα βλέπουμε πως το εμπρός μέρος παραπέμπει στην SF90, ενώ χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της μάσκας χαμηλά. Επίσης υπάρχουν και πλαστικά προστατευτικά τόσο στα φτερά όσο και περιμετρικά του αμαξώματος. Το πίσω μέρος, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα φώτα και τις τετραπλές εξατμίσεις, είναι πιο κλασικό με βάση την παράδοσης της μάρκας, ενώ εδώ μπορεί να διακρίνει κανείς αναφορές στην 296 GTB.

Advertisement
Advertisement

Aπό τις πιο πρόσφατες πληροφορίες πάντως γνωρίζουμε πως το σύστημα πρόωσης για το πρώτο SUV της θα είναι plug-in υβριδικό. Θα μπορούσε να είναι αυτό της 296 GTB με τον twin-turbo V6 που αποδίδει 830 ίππους ή ακόμη και το V8 σύνολο της SF90 Stradale με τους 1.000 συνολικά ίππους. Πάντως, δεν αποκλείεται να δούμε και top V12 έκδοση.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η Purosangue θα αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και τα πρώτα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν να παραδίδονται στους πελάτες από τις αρχές του 2023. Θυμίζουμε πως οι πρώτες αμιγώς ηλεκτρικές Ferrari θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στο 2025.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι η Ferrari Purosangue;
Έρχεται με φόρα η Ferrari Purosangue
Ο εντυπωσιακός ήχος της υβριδικής Ferrari Purosangue (+video)