Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο στο γκαράζ του Drake

Ελλάδα 17:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο στο γκαράζ του Drake

ΝΕΑ

Ακόμα ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο στο γκαράζ του Drake

ΝΕΑ

Ο καθένας έχει την άποψή του για τον Drake σαν μουσικό και στιχουργό, αναλόγως τα γούστα. Αναμφίβολα όμως, το πάθος του για τη συλλογή αυτοκινήτων είναι ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Μόνο εκλεκτά, εντυπωσιακά και πανάκριβα αυτοκίνητα έχει ο Drake στον στόλο του. Κάποια από αυτά ενδεικτικά, είναι μία σπάνια Mercedes-Maybach G650 Landaulet και μία Rolls-Royce Cullinan της έκδοσης Chrome Hearts.

Ο πλούσιος αυτός στόλος λοιπόν, εμπλουτίστηκε κι άλλο πρόσφατα. Ο Drake παρέλαβε ένα Brabus Crawler, κομμένο και ραμμένο στα γούστα του, το οποίο κατασκευάστηκε σε μόλις 15 μονάδες.

Πρόκειται για ένα περιορισμένης έκδοσης «buggy» αυτοκίνητο το οποίο δεν θεωρείται καν νόμιμο για τους δημόσιους δρόμους. Το παράδοξο της όλης υπόθεσης βέβαια, είναι πως ο 37χρονος Καναδός ακόμα δεν έχει… φιγουράρει με αυτό στα προσωπικά του social media.

Advertisement
Advertisement

Οι λεπτομέρειες για το ποιός ανέλαβε την επεξεργασία πάνω στο ιδιαίτερο αυτοκίνητο δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, όπως ούτε και η τελική τιμή του. Γνωρίζοντας τα… τερτίπια του Drake πάντως, μπορεί κανείς με ασφάλεια να υποθέσει ότι μόνο φθηνή δεν ήταν η αγορά.

Το Crawler είναι σε κάθε περίπτωση ένα ανοιχτό αυτοκίνητο, φτιαγμένο για off-road καταστάσεις και βασισμένο στη Mercedes AMG G63. Η δύναμή του δεν είναι για… λιπόψυχους, καθώς μέσα του βρίσκεται ένας twin-turbo V8 που αποδίδει 900 ίππους, ενώ το αυτόματο κιβώτιό του διαθέτει 9 ταχύτητες.

Advertisement

Η Brabus παρουσίασε τη special edition του Crawler πέρυσι, με μόλις 15 να έχουν κατασκευαστεί και ο Drake ήταν η μοναδική διασημότητα που το παρήγγειλε δίχως δεύτερη σκέψη, απλά για να εμπλουτίσει τον στόλο του.

Advertisement

Στο ντεμπούτο του, το Brabus Crawler κόστιζε 800.000 δολάρια, όμως αυτή η τιμή μπορεί να έχει ανέλθει έως και στο 1 εκατομμύριο μέχρι σήμερα.

Το μόνο που μένει πλέον, είναι ο Drake να μας κάνει το… χατίρι να ποστάρει το μοναδικό αυτό αυτοκίνητο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδάλλως δεν θα μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το custom design και το κόστος αυτής της κατασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Drake με τη μοναδική στον κόσμο Maybach Project X
Αυτή είναι η «Goth» Rolls-Royce Cullinan του Drake
Μόνο ο Nathan Drake θα πλήρωνε με… θησαυρό (video)

Advertisement