Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Drake με τη μοναδική στον κόσμο Maybach Project X

Ελλάδα 14:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Drake με τη μοναδική στον κόσμο Maybach Project X

ΝΕΑ

O Drake με τη μοναδική στον κόσμο Maybach Project X

ΝΕΑ

Αυτή η Maybach… έπαιξε στο νέο βιντεοκλίπ του διάσημου ράπερ Drake και οι προβολές του έχουν ξεπεράσει ήδη τις 2,8 εκατ. σε 2 μέρες.

Advertisement
Advertisement

O Drake δεν είναι κανένας τυχαίος, τόσο στον καλλιτεχνικό όσο και στον χώρο του αυτοκινήτου. Ο διάσημος τραγουδιστής έχει στην κατοχή του αρκετά αυτοκίνητα και όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσε να λείπει ένα εντυπωσιακό τετράτροχο δημιούργημα στο πρόσφατο βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού, Sticky.

Αυτό το μοναδικό αυτοκίνητο είναι ένα πολυτελές off-road αγρίμι, το οποίο εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη Maybach και τoν Virgil Abloh. Ο τελευταίος ήταν ένας Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, επιχειρηματίας και DJ, που μάλιστα ήταν και καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton (αντρικής συλλογής) τον Μάρτιο του 2018. Δυστυχώς όμως, ο Abloh πέθανε στα 41 του, λίγες μέρες πριν αποκαλυφθεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Το Project Maybach x Virgil Abloh βρίσκεται στις όχθες μιας λίμνης και ο Drake φαίνεται να έχει πάει για… ψάρεμα με το αυτοκίνητο των 5,9 μέτρων. Το ιδιαίτερο μοντέλο προστατεύεται από μπάρες ασφαλείας σε όλο το αμάξωμα, ενώ η σχεδίαση φέρνει στις μνήμες πολλών τις σιλουέτες αυτοκινήτων παλιάς κοπής.

Advertisement
Advertisement

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ, ο Drake δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται σκεπασμένο το αυτοκίνητο μιας και δεν μπορούσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό του. Βέβαια, ενθουσιασμένη πρέπει να είναι και η Mercedes, αφού το μουσικό κλιπ έχει ξεπεράσει τις 2,8 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 2 μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η «Goth» Rolls-Royce Cullinan του Drake
Τι αυτοκίνητο αγόρασε ο Drake;
Το πρωτότυπο Mercedes-Maybach 6 θα είναι το αυτοκίνητο του Batman