Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άγρια μεταμόρφωση της BMW M2 από την Vorsteiner

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άγρια μεταμόρφωση της BMW M2 από την Vorsteiner

ΝΕΑ

Άγρια μεταμόρφωση της BMW M2 από την Vorsteiner

ΝΕΑ

Η Vorsteiner δεν ασχολήθηκε με την ισχύ, αλλά με την οδηγική συμπεριφορά και την αεροδυναμική της BMW M2.

Advertisement
Advertisement

Οι βελτιωτικοί οίκοι σε όλο τον κόσμο έχουν ως βασικό μέλημα να μεταμορφώνουν αυτοκίνητα σε… εργοστάσια παραγωγής ίππων. Απόλυτος στόχος είναι το όχημά τους να έχει αν γίνεται και διπλάσια δύναμη από το βασικό μοντέλο, αψηφώντας πολλές φορές τομείς όπως η οδηγική συμπεριφορά και η αεροδυναμική.

Η Vorsteiner από την άλλη, του διάσημου σχεδιαστή Φρανκ Στέφενσον, έχει ως βασικό συστατικό την εμφάνιση, την αεροδυναμική και τη συμπεριφορά. Η καινούρια δουλειά της Vorsteiner έχει να κάνει με την BMW M2 και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε η εταιρεία το σπορ αυτοκίνητο. Το πρώτο πράγμα που σχεδιάστηκε ήταν το ολοκληρωμένο κουστούμι από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Κοιτάζοντας το αποτέλεσμα της Vorsteiner δε θα λέγαμε ότι είναι η πιο όμορφη M2 που έχουμε δει, αλλά σίγουρα είναι αποτελεσματική αεροδυναμικά. Το κουστούμι ξεκινάει από τον προφυλακτήρα εμπρός με διαχύτη VRS και συνεχίζεται με τα φουσκωμένα φτερά στους τροχούς, τις ποδιές στα πλαϊνά και το εντυπωσιακό τελείωμα της αεροτομής στο πίσω μέρος. Χαμηλά πίσω έχει σχεδιαστεί ένας νέος διαχύτης ο οποίος ενσωματώνει τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Ίσως, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του παζλ είναι το καπό από ανθρακονήματα με «αγωνιστικές» εισαγωγές αέρα. Η Vorsteiner προσφέρει και ένα πακέτο αναβάθμισης των αναρτήσεων που χαμηλώνει το αμάξωμα και προσφέρει ακόμα καλύτερη συμπεριφορά στο ήδη πολύ διασκεδαστικό αυτοκίνητο της BMW. Επιπλέον, οι υπάρχουν διαθέσιμες και ζάντες σφυρήλατες για ακόμα πιο άγρια εμφάνιση στην M2.

Advertisement

Κάθε κομμάτι του κιτ της Vorsteiner πωλείται ξεχωριστά, ενώ αν θέλει κάποιος να τα πάρει όλα τα πρέπει να ξοδέψει περίπου 16.500 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η πιο ’80s BMW που μπορείς να αγοράσεις
Η μυστική i16 της BMW που δεν είδε ποτέ το φως του ήλιου
Η BMW XM μπορεί να γίνει ακόμα πιο εμφατική (+video)