Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW XM μπορεί να γίνει ακόμα πιο εμφατική (+video)

Ελλάδα 0:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW XM μπορεί να γίνει ακόμα πιο εμφατική (+video)

ΝΕΑ

Η BMW XM μπορεί να γίνει ακόμα πιο εμφατική (+video)

ΝΕΑ

Όταν ένας βελτιωτικός οίκος αναλαμβάνει να ενισχύσει ήδη μεγάλα σε διαστάσεις, premium αυτοκίνητα, τότε το αποτέλεσμα μοιάζει κάπως έτσι.

Advertisement
Advertisement

Η Venuum είναι μία εταιρεία που κατασκευάζει πολύ ιδιαίτερα κιτ βελτίωσης για premium αυτοκίνητα τα οποία τα κατηγοριοποιεί ως «Limited Edition». Ένα επόμενό της πείραμα θα αφορά στη BMW XM, το μεγάλο SUV που εργοστασιακά είναι επιβλητικό και ξεχωριστό.

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι μία BMW XM δεν χρειάζεται καμία προσθήκη ή ενίσχυση, διότι είναι έτσι και αλλιώς πολύ μεγάλη σε διαστάσεις και μαγνητίζει το βλέμμα αμέσως στον δρόμο. Η Vacuum όμως, αποδεικνύει ότι ακόμα και ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορεί να πάει στο επόμενο επίπεδο.

Ο ευρωπαϊκός βελτιωτικός οίκος δημοσιοποίησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου με την αρωγή του CGI μας έδειξε το Limited Edition κιτ βελτίωσης που ετοιμάζει για την XM.

Advertisement
Advertisement

Από αυτό και μόνο, μπορούμε να παρατηρήσουμε τις ιδέες που θέλει να εφαρμόσει στο γερμανικό SUV και υποθέτουμε ότι θα αρέσουν πολύ σε τραγουδιστές της τραπ, διασημότητες και επιχειρηματίες που θέλουν να πουλήσουν λίγη παραπάνω «μούρη».

Το πακέτο βελτίωσης ονομάζεται Rhino και από την μάσκα φαίνεται αμέσως που το πάει σχεδιαστικά η Vacuum. Ο προφυλακτήρας είναι αρκετά ξεχωριστός και «φουσκωμένος» συγκριτικά με τον εργοστασιακό, ενώ οι εισαγωγές αέρα στο επίσης πολύ ξεχωριστό καπό φαίνονται έντονα.

Advertisement

Οι ζάντες είναι aftermarket, πολυάκτινες και μαύρες, ώστε να ταιριάζουν με το υπόλοιπο στυλ του αυτοκινήτου. Οι θόλοι, τα φτερά και τα μαρσπιέ έχουν φυσικά και εκείνα δεχτεί σημαντική ενίσχυση, συνάδοντας έτσι με τη φιλοσοφία του υπόλοιπου κιτ.

Advertisement

Σημαντικές αλλαγές παρατηρούμε και στο πίσω μέρος, μάλιστα εκεί είναι ακόμα πιο έντονες. Η πιο χτυπητή είναι η μεγάλη αεροτομή που εξέχει στο τέλος της οροφής, αλλά σημαντικά ξεχωρίζουν και οι δύο πιο μικρές που βρίσκονται στο τέλος του πίσω παρμπρίζ.

Η Venuum φέρεται να έχει σχεδιάσει και έναν υπερβολικό διαχύτη ο οποίος κοσμείται από δύο έξτρα απολήξεις, φτάνοντας έτσι τις έξι.

Ο οίκος βελτίωσης premium αυτοκινήτων δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα πόσα κιτ θα διαθέσει για τους ιδιοκτήτες BMW XM, παρά μόνο έχει πει ότι θα είναι περιορισμένης έκδοσης.

Advertisement

Το σίγουρο είναι πως θα είναι πολύ ακριβό. Όχι πως αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα για κάποιον που έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο των 190.000+ ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VENUUM ®️ (@venuum_black)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο να τροποποιήσεις μία BMW XM;
H BMW XM, o τάρανδος και το ειδικού βάρους αποτέλεσμα (+ video)
Πόσες από τις 500 BMW XM Label Red έχουν πουληθεί στην Ελλάδα;