Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό θα μπορούσε να είναι το «καυτό» Nissan Z Nismo

Ελλάδα 1:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό θα μπορούσε να είναι το «καυτό» Nissan Z Nismo

ΝΕΑ

Αυτό θα μπορούσε να είναι το «καυτό» Nissan Z Nismo

ΝΕΑ

Ακόμα δεν το έχουμε δει καλά καλά στην επίσημη εκδοχή του, ήδη οι καλλιτέχνες των pixels έχουν αρχίσει τις προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να είναι η NISMO έκδοση του νέου “Z” της Nissan.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που βλέπετε εδώ είναι εικονογράφηση που έγινε από τον καλλιτέχνη των ψηφιακών μέσων και των προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνων, Wataru FD2.

Το νέο Nissan Z είναι ακριβώς το αυτοκίνητο που χρειάζεται η Nissan για να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον των petrolheads γύρω από τη μάρκα που για το συγκεκριμένο κοινό, έχει μόνο το GT-R να «κρατάει τη σημαία ψηλά». Στην προκειμένη περίπτωση και αφού το νέο Z παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα, θεωρείται παραπάνω από βέβαιο πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρξει και έκδοση Nismo.

Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει έτσι από τους φίλους της μάρκας και της ιστορίας του μοντέλου, όσο και από εκείνους που έχουν τον τρόπο τους με τα ψηφιακά μέσα και την επεξεργασία των εικόνων. Μια τέτοια περίπτωση έχουμε εδώ, όπου ένας ενθουσιασμένος από την ιδέα μιας τέτοιας έκδοσης καλλιτέχνης των pixels, σχεδίασε ένα Z Nismo.

Advertisement
Advertisement

Η πρόταση που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τη Nissan, οπότε και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται, εμφανίζει το μοντέλο με μικρότερη απόσταση από το έδαφος και ένα σετ τροχών με πέντε ακτίνες σε σκούρο χρώμα. Οι νέοι τροχοί και το χαμηλότερο ύψος έχουν δραματικό αντίκτυπο στην εμφάνιση του αυτοκινήτου, κάτι που τονίζει και η προσθήκη κόκκινων λεπτομερειών περιμετρικά στο αμάξωμα.

Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων που ξεχωρίζουν πίσω από τις ζάντες. Είναι αρκετά διακριτικές οι επεμβάσεις του Wataru FD2 και θα μπορούσε να πει κανείς πως έχουν αρκετά ρεαλιστική προσέγγιση στο θέμα της καυτής έκδοσης του μοντέλου, για το οποίο προφανώς οι βελτιώσεις όταν έρθει η ώρα της κανονικής αποκάλυψης από την ίδια τη Nissan, θα αφορούν και τον κινητήρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Nissan Z με μια ματιά (video)
Nissan: To GT-R Nismo του 2022 έχει ήδη εξαντληθεί
Πότε θα παραλάβουν οι πρώτοι πελάτες το νέο Nissan Qashqai;

Advertisement

 

 

 

Advertisement