Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Top-10 των best sellers το Δεκέμβριο!

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Top-10 των best sellers το Δεκέμβριο!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Top-10 των best sellers το Δεκέμβριο!

ΝΕΑ

Τα Mini Countryman, Opel Corsa, Toyota Yaris και Peugeot 308 ξεχώρισαν στις πωλήσεις λιανικής αλλά και στις εταιρικές.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα της BMW, της Suzuki και της Toyota ξεχώρισαν για τις αυξημένες επιδόσεις που σημείωσαν τον δωδέκατο μήνα του 2022. Πάντως, τον Δεκέμβριο το πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις λιανικής δεν προέρχονταν από την εταιρεία με τις υψηλότερες πωλήσεις.

Κάτι ανάλογο δεν συνέβη και στις εταιρικές πωλήσεις καθώς στις τρεις πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Opel, η BMW και η Mini.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr, το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο για τον μήνα Δεκέμβριο ήταν το Mini Countryman με πάνω από 375 ταξινομήσεις, στην δεύτερη θέση το Opel Corsa με πάνω από 360 μονάδες και την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Toyota Yaris με πάνω από 250 αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια ακολουθούν το Suzuki Vitara, το Dacia Sandero, το VW T-Roc, το BMW 1, το Suzuki S-Cross, το Peugeot 308 και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το Renault Clio.

Advertisement

Πρωτιά του Opel Corsa στα εταιρικά!

Πέραν των καταναλωτών της λιανικής στις εταιρικές πωλήσεις φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr, πως το Opel Corsa αναδείχθηκε πρώτο ξεπερνώντας τις 320 πωλήσεις ακολουθούμενο από το Mini Countryman με πάνω από 270 μονάδες, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Peugeot 308 με πάνω από 165 αυτοκίνητα.

Advertisement

Στη συνέχεια ακολουθούν το Renault Clio, η ΒMW 1, το Volvo XC40, το BMW X2, το Citroen C3 Aircross, το Audi Q3 και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το το Opel Crossland.

Όσον αφορά στις μάρκες που επέλεξαν οι εταιρικοί χρήστες στην πρώτη θέση βρέθηκε η Opel με πάνω από 445 μονάδες και ακολουθούν η BMW με πάνω από 400 οχήματα, η Mini (πάνω από 320 ΙΧ), η Peugeot (πάνω από 240 μονάδες), η Citroen (λίγο κάτω από τις 240 μονάδες), η Audi (πάνω από 200 ΙΧ), η VW (πάνω από 185 μονάδες), η Volvo (πάνω από 165 ΙΧ), η Renault (λίγο κάτω από τα 165 οχήματα) και η Toyota (πάνω από 160 οχήματα).

Advertisement

Πρωτιά της Suzuki στην λιανική

Σάρωσε η Suzuki τον τελευταίο μήνα στις πωλήσεις λιανικής με τα μοντέλα της να έχουν αναρριχηθεί στα υψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου. Μάλιστα δύο μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας βρίσκονται στο Top-5 των best sellers μοντέλων.

Ειδικότερα η Suzuki βρέθηκε τον Δεκέμβριο στην πρώτη θέση του πίνακα των πωλήσεων λιανικής με 410 μονάδες και ακολουθούν η Toyota με 396 και η Hyundai με 333 αυτοκίνητα.

Το Suzuki Vitara με 160 μονάδες αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση των best sellers μοντέλων λιανικής πίσω από από το Toyota Yaris (175 μονάδες) ενώ το Suzuki S-Cross κατάφερε να συμπληρώσει την πρώτη πεντάδα των best sellers μοντέλων λιανικής με 140 μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ελλάδα στο Top-10 της Ευρώπης με χαμηλές εκπομπές CO2!
Ποιες μάρκες επέλεξαν οι Έλληνες τον Δεκέμβριο;
Οι μάρκες που διατηρούν αξία μεταπώλησης