Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το πρώτο teaser για τα νέα Scout της VW!

Ελλάδα 19:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το πρώτο teaser για τα νέα Scout της VW!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το πρώτο teaser για τα νέα Scout της VW!

ΝΕΑ

Μπάσιμο στην αγορά των ΗΠΑ ετοιμάζεται να κάνει η VW με μία θυγατρική εταιρεία υπό την επίβλεψη της.

Advertisement
Advertisement

Η μάρκα Scout θα απευθύνεται μονάχα στους Αμερικάνους και θα ξεκινήσει με δύο ηλεκτρικά μοντέλα σε πρώτο στάδιο, τα οποία θα βασίζονται στην πλατφόρμα MEB.

Ένα pick-up και ένα SUV θα είναι τα πρώτα μοντέλα με την υπογραφή της Scout και την ταυτότητα της VW, που επιχειρεί έτσι να μπει στην αγορά των ΗΠΑ που δείχνει μεγάλο ζήλο για τα μεγάλα αδιάκριτα SUV. Η γερμανική εταιρεία θα μείνει πιστή στο πλάνο της για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και για αυτό το λόγο οι δύο νέες ελεύσεις θα έχουν αμιγώς ηλεκτρικό υπόβαθρο. Σε όλα τα άλλα χαρακτηριστικά τους θα έχουν ως μόνη προτεραιότητα να αρέσουν στο ιδιαίτερο κοινό και γούστο των Αμερικανών.

Advertisement
Advertisement

Όπως σας είχαμε γράψει και πριν από ένα μήνα, θα ξεχωρίζουν δηλαδή για το μεγάλο μέγεθος, τις ικανότητες εκτός δρόμου και θα πρέπει να είναι επιβλητικά ώστε να μην περνούν απαρατήρητα. Κάτι σαν τα Rivian, ή αν προτιμάτε το Ford Bronco που θα θεωρηθεί -στην καλύτερη περίπτωση για τους Γερμανούς- ο άμεσος αντίπαλος τους. Η VW γενικότερα δεν διανύει ημέρες δόξας και ικανοποιητικών πωλήσεων στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού και για αυτό σκαρφίστηκε έναν τρόπο να εισέλθει με τα λογότυπα της Scout και να παρουσιάσει κάτι για το εκεί κοινό και μόνο.

Όσο και αν αρέσουν δηλαδή τα δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα δύσκολο έως ακατόρθωτο να τα δούμε και στις αγορές τις Ευρώπης. Τόσο το Pick-up, όσο και το SUV που βλέπουμε στα σκίτσα θα αποκαλυφθούν ως πρωτότυπα μέσα στο 2023, ενώ το πλάνο της VW είναι τα μοντέλα της Scout να μπουν στην παραγωγή μέσα στο 2026. Απώτερος στόχος να λάβουν περίπου το 10% της συγκεκριμένης αγοράς ή ακόμη και περισσότερο αν καταφέρουν να μπουν στις καρδίες και στα… γκαράζ των Αμερικάνων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς θα σας φαινόταν μια SUV εκδοχή του Tesla Cybertruck;
Ford F-150 Lightning: Το ηλεκτρικό του αμερικανικού λαού (+video)
Το Rivian R1T μετατρέπεται σε αμφίβιο! (+video)