Live Κίνηση
Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Πώς θα σας φαινόταν μια SUV εκδοχή του Tesla Cybertruck;

Ελλάδα 5:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα σας φαινόταν μια SUV εκδοχή του Tesla Cybertruck;

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Πώς θα σας φαινόταν μια SUV εκδοχή του Tesla Cybertruck;

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το Cybertruck δεν αποτελεί… απλά ένα μοντέλο της Tesla, αλλά το όχημα που θα καθορίσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία όλων των μοντέλων της Tesla.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγους μήνες η Tesla αποκάλυψε τα ανανεωμένα Model S και Model X, τα οποία προσφέρονται με έως και 1.020 ίππους, πιο φρέσκια σχεδίαση και με τεχνολογική αναβάθμιση.

Πέρα από τα παραπάνω μοντέλα, η εταιρεία του Elon Musk ετοιμάζει και το Cybertruck. Το ηλεκτρικό pick-up με τη ριζοσπαστική σχεδίαση αναμένεται να διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων εντός του τρέχοντος έτους, ενώ το 2022 θα ξεκινήσει η κανονική του παραγωγή.

Το Cybertruck, ωστόσο, δεν αποτελεί απλά ένα ακόμα μοντέλο, αλλά αναμένεται να καθορίσει τις εξελίξεις όσον αφορά τη σχεδίαση ολόκληρης της μελλοντικής γκάμας της Tesla. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται η σχεδιαστική φιλοσοφία του φουτουριστικού pick-up να ενσωματωθεί και σε μια τύπου SUV εκδοχή του.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, σε κάποιες ψηφιακές φωτογραφίες που μας έστειλε ο «κατάσκοπός» μας, το… Cyber-SUV θα έχει ένα μπροστινό μέρος παρεμφερές με το pick-up «αδελφάκι» του, με μίνιμαλ μοτίβο. Ξεχωριστή νότα συνιστά η μακρόστενη οριζόντια LED λωρίδα, κάτω από το κέντρο της οποίας θα δεσπόζει το λογότυπο της Tesla.

Το Tesla Cyber-SUV

Η οροφή δεν θα έχει τόσο έντονη κλίση προς τα πίσω όπως εκείνη του Cybertruck, ενώ –όπως μαρτυρά η παρουσία και τρίτου παραθύρου στο προφίλ – το μοντέλο πιθανολογείται πως θα ενσωματώνει και μια τρίτη σειρά καθισμάτων. Σημειώνεται πως για να καταστεί το τελευταίο εφικτό και να εξασφαλιστεί η άνεση των πίσω επιβατών, η οροφή πρέπει να μετακινηθεί πιο ψηλά.

Υπενθυμίζεται πως το Cybertruck θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις ισχύος: Το βασικό θα έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα του επιτρέπει να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 6,5 sec, ενώ η αυτονομία του θα ξεπερνά τα 400 χλμ.

Advertisement

Η έκδοση με τα δύο μοτέρ θα ολοκληρώνει τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 sec, ενώ η ισχυρότερη της γκάμας δεν θα χρειάζεται περισσότερα από 2,9 sec, με την αυτονομία της να αγγίζει τα 800 χλμ.

cybertruck with trailer

To Tesla Cybertruck

Διαβάστε επίσης:
Ποιο Tesla Cybertruck; Το render του Honda Ridgeline είναι ακόμα πιο ακραίο
Πότε θα έρθει ο ανταγωνιστής του Tesla Μodel 3 από τη Mercedes;
Ο εντυπωσιακός τρόπος που το Tesla διώχνει το χιόνι (video)

Advertisement