Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το «πυραυλοκίνητο» Lexus LBX Morizo RR Concept! (+video)

Ελλάδα 13:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το «πυραυλοκίνητο» Lexus LBX Morizo RR Concept! (+video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το «πυραυλοκίνητο» Lexus LBX Morizo RR Concept! (+video)

ΝΕΑ

Με περισσότερους από 300 ίππους, η Lexus δημιουργεί προσδοκίες για μια καυτή έκδοση του νέου crossover της.

Advertisement
Advertisement

Είναι ένα Toyota GR Yaris, με περισσότερους από 300 ίππους, που «φόρεσε» το σήμα της Lexus και τη… στολή του crossover; Ή μια αναλαμπή προς τιμήν του Ακίο Τογιόντα; Σε κάθε περίπτωση, αυτή η σκληροπυρηνική έκδοση του νέου Lexus LΒΧ είναι το «πρόσωπο της ημέρας»!

Το LBX Morizo ​​RR Concept κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του (13/1) στο Tokyo Auto Salon, μια επανερμηνεία του ολοκαίνουργιου compact crossover της Lexus ως μοντέλου υψηλών επιδόσεων

Προσθέτοντας μια άλλη διάσταση στον ασυνήθιστο χαρακτήρα του LBX, το πρωτότυπο μοντέλο δημιουργήθηκε με την άμεση συμβολή του επίτιμου προέδρου της Toyota Motor Corporation και Master Driver, Ακίο Τογιόντα, επίσης γνωστό ως «Morizo».

Advertisement
Advertisement

Το LBX Morizo ​​RR Concept έχει στην… καρδιά του έναν υπερτροφοδοτούμενο εν σειρά τρικύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων, που αποδίδει μέγιστη ισχύ 305 ίππων, κινώντας και τους τέσσερις τροχούς μέσω ενός ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος και ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων Direct Shift.

Advertisement

Όλα τα βασικά στοιχεία του αυτοκινήτου έχουν τελειοποιηθεί για τις επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της αρχιτεκτονικής του, του αμαξώματος, της ανάρτησης και των ελαστικών. Για τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής, η ομάδα ανάπτυξης εφάρμοσε κορυφαίες τεχνολογίες

Advertisement

Σύμφωνα με το θέμα της παρουσίας της Lexus και της Toyota Gazoo Racing στην έκθεση, το concept έχει προσαρμοστεί με μοναδικές λεπτομέρειες. Το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα της Morizo , τις δαγκάνες των φρένων και τις ζώνες ασφαλείας. , που φέρουν το λογότυπο Morizo ​​RR.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σπορ καθίσματα, πεντάλ από κράμα αλουμινίου και χρωματιστά καλούπια στους θόλους των τροχών.

Advertisement

Δυστυχώς, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει αποσαφηνίσει τις προθέσεις της, για το αν αυτό το άκρως ελκυστικό concept θα φτάσει (και πότε) στην παραγωγή. Σίγουρα, αυτή η γενναία πρόγευση έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς λάτρεις του ομίλου Toyota.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ισχυρή ψηφιακή εμπειρία του νέου Lexus LBX
Νέο Lexus LBX: Προσφέρει τα πάντα σε compact συσκευασία
Οι τιμές του Lexus LBX στην Ελλάδα