Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς κερδίζεις χάρη στη συνεργασία Hyundai και Amazon

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς κερδίζεις χάρη στη συνεργασία Hyundai και Amazon

ΝΕΑ

Πώς κερδίζεις χάρη στη συνεργασία Hyundai και Amazon

ΝΕΑ

Το 2024, όταν θα μπαίνετε να κάνετε τις αγορές σας στον ιστότοπο της Amazon, ίσως να μπορείτε να παραγγείλετε και κάποιο μοντέλο της Hyundai.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία μεταξύ Amazon και Hyundai επισημοποιήθηκε, με τον αμερικανικό κολοσσό να γίνεται πλέον μέσο πώλησης για την κορεατική εταιρεία.

Αυτό το εγχείρημα συμφέρει περισσότερο από όλους τον καταναλωτή. Οι αντιπροσωπείες θα συνεχίσουν να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη συναλλαγή, αλλά τη δύναμη θα την έχει πια ο αγοραστής.

Ο λόγος είναι απλός. Οι αντιπροσωπείες θα θέτουν την τελική τιμή, αλλά επειδή αυτή θα είναι εμφανής μαζί με το συνολικό πακέτο, ο επίδοξος αγοραστής θα μπορεί να κάνει σύγκριση ανάμεσα στις προτάσεις που του κάνει η κάθε αντιπροσωπεία.

Advertisement
Advertisement

Εφόσον θα έχει επιλέξει το χρώμα, την έκδοση και τα χαρακτηριστικά του μοντέλου της Hyundai, θα παίρνει πλέον προσφορές με δώρα, παροχές, ασφάλεια και ούτω καθεξής.

Στο τέλος όμως, θα επιλέγει να αγοράσει το μοντέλο από αυτόν που του παρείχε τα περισσότερα και που του έκανε την πιο συμφέρουσα πρόταση, με συνάμα την καλύτερη τιμή.

Advertisement

Αυτό έχει κι άλλο κέρδος. Διότι θα αναγκαστούν οι αντιπροσωπείες να δημιουργήσουν ανταγωνιστικά πακέτα με σκοπό να «επικρατήσουν» του απέναντι. Σε κάθε περίπτωση, οι πελάτες είναι αυτοί που βγαίνουν κερδισμένοι από αυτή τη διαδικασία.

Αφού θα έχει ολοκληρωθεί το πακέτο συμφωνίας και η συναλλαγή, ο αγοραστής θα μπορεί είτε να πάει να πάρει προσωπικά το αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία ή ακόμα καλύτερα να ζητήσει να του το φέρουν… πακέτο.

Advertisement

Τέλος, η συνεργασία μεταξύ Amazon και Hyundai θα φέρει στο προσκήνιο το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης Amazon Alexa από το 2025. Η λειτουργικότητα θα αφορά χρήση πολυμέσων όπως μουσική, υπενθυμίσεις και ελέγχους υποχρεώσεων στο ημερολόγιο, μονάχα με τη χρήση της φωνής μας.

Το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης είναι πως παρότι η Hyundai είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που έχει άμεση σχέση κατά αυτόν τον τρόπο με την Amazon, πιθανότατα δε θα είναι η τελευταία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε τι επενδύει η Amazon σε Ευρώπη και Ελλάδα;
Η Hyundai θα φτιάχνει και μπαταρίες
Η BMW ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό Amazon Alexa