ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Dacia

Ελλάδα 1:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Dacia

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Dacia

ΝΕΑ

Η εταιρεία- συνώνυμο του value for money εκμοντερνίζεται και μας παρουσιάζει τη νέα οπτική της υπογραφή.

Advertisement
Advertisement

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει η Dacia, εκσυγχρονίζοντας την εικόνα της, εναρμονισμένη με τις επιταγές της εποχής. Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο λογότυπό που θα κοσμεί τα μελλοντικά της αυτοκίνητα.

Η νέα οπτική ταυτότητα της μάρκας είναι η ίδια η ονομασία της, “Dacia”.  Κάθε γράμμα εκπέμπει δυναμισμό και στιβαρότητα, δύο έννοιες συνυφασμένες με τη φιλοσοφία της ρουμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Στο ίδιο μήκος κύματος και το έμβλημά της που αφορά τα γράμματα “D” “C”. Και τα δύο σχηματίζονται μέσω του ίδιου συμβόλου –  τύπου “c” σε αντίθετη φορά, λες και αντανακλάται σε καθρέφτη. Παράλληλα, δίνεται η εντύπωση πως τα δύο γράμματα είναι ενωμένα μέσω μιας αλυσίδας, συμπαγούς και άρρηκτης όπως το όραμα της εταιρείας για κατασκευή ποιοτικών μοντέλων που αποτελούν την επιτομή του value for money.

Παράλληλα, είναι στο χρώμα khaki-green, που υπερθεματίζει τη στενή σχέση της Dacia με τη φύση, λανσάροντας μοντέλα (τύπου Duster) με ανεπτυγμένες off-road ικανότητες.

Με το έμβλημα της μάρκας συστηθήκαμε πριν από λίγους μήνες στο Dacia Bigster.

Advertisement

Το νέο έμβλημα και λογότυπο της Dacia θα ενσωματώνεται στα μοντέλα της από το δεύτερο μισό του 2022, χωρίς, ωστόσο, να γίνεται γνωστό ποιο μοντέλο θα κάνει την αρχή.

Advertisement

Σημειώνεται πως αμφότερα τα «σήματα» εξελίχθηκαν από το σχεδιαστικό τμήμα της μάρκας, και θα συνοδεύουν κάθε δραστηριότητα της μάρκας: Social media, ιστοσελίδες, διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες.

Στο περιθώριο της διττής αποκάλυψης της μάρκας, η Dacia δήλωσε πως αναμένεται να διευρύνει την γκάμα της, έχοντας ως «πυξίδα» το πρωτότυπο Dacia Bigster. Ένα όχημα με ελκυστική, σύγχρονη εμφάνιση, πλούσιο εκδρομικό ταλέντο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Advertisement

Μοντέλο-σταθμός για τη μάρκα είναι και το Dacia Spring, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μάρκας, και το φθηνότερο της αγοράς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Dacia: Η πανέξυπνη λύση για το infotainment (video)
Δοκιμή: Dacia Sandero Stepway 1.0 TCe 100 PS LPG
Εντός του έτους η αποκάλυψη του νέου Dacia Logan MCV