Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντός του έτους η αποκάλυψη του νέου Dacia Logan MCV

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντός του έτους η αποκάλυψη του νέου Dacia Logan MCV

ΝΕΑ

Εντός του έτους η αποκάλυψη του νέου Dacia Logan MCV

ΝΕΑ

Καθ’ οδόν βρίσκεται η στέισον εκδοχή του Logan, η οποία έχει πιο σύγχρονη σχεδίαση και θα είναι αναβαθμισμένη τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Στο στάδιο δοκιμών βρίσκεται η νέα γενιά του 7θεσιου οικογενειακού στέισον της Dacia, Logan MCV, η οποία όπως φαίνεται θα αποκαλυφθεί προς τα τέλη του 2021. Το μοντέλο απαθανατίστηκε στα παγωμένα εδάφη της Βόρειας Ευρώπης, με τα τεστ ν’ αφορούν τη συμπεριφορά του σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

Σχεδιαστικά, το μπροστινό μέρος της στέισον εκδοχής του Logan αναμένεται να είναι πανομοιότυπο με αυτό της σεντάν έκδοσης. Στιλιστικό σημείο αναφοράς είναι η μάσκα με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τους ενσωματωμένους LED προβολείς που υιοθετούν τη χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή σε σχήμα “Y”.

Ανασχεδιασμένα θα είναι, επίσης, τα πίσω φωτιστικά σώματα, οι προφυλακτήρες και οι ζάντες, ενώ θα προσφέρονται περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Το μπροστινό μέρος του Dacia Logan sedan

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό θα είναι αναβαθμισμένο τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και εξοπλισμού, ενώ αναμένεται να διατηρηθεί ή και να αυξηθεί η πρακτικότητα και η πολυλειτουργικότητα, με τον χώρο αποσκευών να έχει εύκολη πρόσβαση και να διαθέτει ένα γενναιόδωρο χώρο φόρτωσης.  

Σε επίπεδο κινητήρων στη βάση της γκάμας θα υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός τρικύλινδρος 1.000αρης (SCe) των 65 PS, ενώ στο αμέσως επόμενο «σκαλί» θα υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος (TCe) αντίστοιχης χωρητικότητας ο οποίος θα παράγει 90 ίππους. Διαθέσιμη, τέλος, θα είναι και μια έκδοση υγραερίου (LPG) των 100 PS.

Η ατμοσφαιρική έκδοση θα συνδυάζεται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο, ο τούρμπο 1.000αρης θα μπορεί να πλαισιωθεί με αυτόματο κιβώτιο CVT, ενώ το LPG Logan MCV με μηχανικό 6τάχυτο.

Το εσωτερικό του Dacia Logan sedan

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Renault πούλησε το σύνολο των μετοχών της στη Daimler
Αυτό είναι το νέο Dacia Sandero
Μια πιθανή εκδοχή του νέου Dacia Duster