Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Mokka: Το ξεχωριστό SUV ακόμα πιο προσιτό!

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Mokka: Το ξεχωριστό SUV ακόμα πιο προσιτό!

ΝΕΑ

Opel Mokka: Το ξεχωριστό SUV ακόμα πιο προσιτό!

ΝΕΑ

Η Opel διανύει μια πολύ καλή περίοδο, σχεδιαστικά, κατασκευαστικά αλλά κυρίως σε ό,τι αφορά στην γκάμα της. Σε αυτή, κυρίαρχη θέση κατέχει το Mokka.

Advertisement
Advertisement

Ας το παραδεχτούμε. Ποια ήταν η αρχική αντίδρασή μας όταν είδαμε για πρώτη φορά το καινούργιο Opel Mokka; Τι συναισθήματα νιώσαμε όταν το αντικρίσαμε για πρώτη φορά; Την απάντηση τη γνωρίζουμε όλοι, επειδή ήταν η ίδια. Έκπληξη και παραδοχή!

Έκπληξη, επειδή βλέπαμε ένα από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά μοντέλα της SUV κατηγορίας στην οποία, μάλιστα, ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος.

Παραδοχή, για το αποτέλεσμα και για το τι είναι σε θέση να επιτύχουν οι άνθρωποι της Opel. Τις δυνατότητες που έχουν τις γνωρίζαμε ήδη από το παρελθόν και από την κατασκευή οχημάτων που έχουν αφήσει την ιστορία τους, έχουν διακριθεί και έχουν κάνει πολλούς να δηλώνουν πιστοί στην εταιρεία και στα αυτοκίνητά της.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, το καινούργιο Mokka είναι αυτό που ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά, τόσο ώστε να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία του. Η δυναμική της Opel φάνηκε από την επιλογή της να δημιουργήσει το νέο μοντέλο με τρόπο που να δείχνει την τολμηρή σχεδίασή του και την αυθεντικότητα του χαρακτήρα και της ταυτότητάς του.

Η πρόθεση να συνδυάζει το νέο Mokka την όμορφη και συνάμα επιθετική εμφάνιση στο αμάξωμα με την κορυφαία τεχνολογία σε κάθε τομέα του είναι εμφανής. Άλλωστε, είναι αυτό που καθόρισε τη σύγχρονη εταιρική εικόνα της Opel η οποία είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η μάσκα «Vizor»  είναι μια αξεπέραστη έμπνευση και υλοποίηση.

Advertisement

Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό του όπου η ιστορία της εταιρείας συνυπάρχει με τα πιο σύγχρονα στοιχεία στη διαμόρφωσή του. Ο υπερπλήρης εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης, ακόμα και στη βασική έκδοσή του, το διαστημικό «Opel Pure Panel» ταμπλό του, η ποιότητα κατασκευής, η αίσθηση πολυτέλειας για τα δεδομένα της κατηγορίας του, η πρακτικότητα και η ευρυχωρία του κάνουν το καινούργιο Mokka να σε κερδίζει αμέσως.

Φυσικά, τα παραπάνω δεν είναι τα μόνα χαρακτηριστικά του SUV μοντέλου της γερμανικής εταιρείας που το κάνουν να είναι μοναδικό. Οι ισχυροί σε απόδοση και πολύ οικονομικοί σε κατανάλωση καυσίμου κινητήρες συμβάλλουν επίσης σε αυτό.

Advertisement

Το αυτοκίνητο διατίθεται με τον 1.2 Turbo βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους ή 136 ίππους σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Εναλλακτικά, ο ίδιος κινητήρας, μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο και στην περίπτωση αυτή αποδίδει 130 ίππους. Την γκάμα των θερμικών κινητήρων συμπληρώνει ο προηγμένος πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 1,5 λίτρων μέγιστης ισχύος 110 ίππων, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Τέλος, η Opel δεν θα μπορούσε να λείπει από την ηλεκτροκίνηση. Μάλιστα, ήταν από τις πρωτοπόρες εταιρείες σε αυτόν τον τομέα, καθώς δημιούργησε και διέθετε αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα πριν από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Advertisement

Κατά συνέπεια, το Mokka-e, η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου, είναι από τους πρωτοπόρους αυτής της τεχνολογίας κίνησης στη SUV κατηγορία. Στα πολυάριθμα πλεονεκτήματά του, ως μοντέλο, προστίθενται και αυτά της μεγαλύτερης προστασίας του περιβάλλοντος, της μεγάλης αυτονομίας κίνησης, του ελάχιστου κόστους φόρτισης των μπαταριών του και της ευχαρίστησης να οδηγείς και να κινείσαι με ένα πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Το Πρόγραμμα Ανταλλαγής της Opel

Η Opel, με σεβασμό τους πελάτες της, προσπαθεί πάντα να τους προσφέρει το καλύτερο αυτοκίνητο στην πιο συμφέρουσα τιμή. Όμως δεν επαναπαύεται σε αυτό και στην καλή φήμη της αλλά φροντίζει διαρκώς να δίνει τις καλύτερες ευκαιρίες στους υποψήφιους αγοραστές των μοντέλων της,

Έτσι, θέσπισε το «Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής» χάρη στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι είναι σε θέση να ανταλλάξουν το παλιό αυτοκίνητό τους με το Opel Mokka. Mε αυτόν τον τρόπο η απόκτηση του ξεχωριστού μοντέλου γίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα και εύκολη.

Το «Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής» έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του αγοραστή. Έτσι, η Opel τον προτρέπει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, είτε με το να επισκεφτεί κάποιον από τους Επίσημους Αντιπροσώπους της, είτε να το πράξει μέσω διαδικτύου.

Ο ενδιαφερόμενος θα λάβει από τον Επίσημο Αντιπρόσωπο μια οικονομική προσφορά για το παλιό όχημα που ήδη διαθέτει η οποία ξεπερνά την ισχύουσα εμπορική αξία του.

Το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα 2.700 ευρώ, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο της εταιρείας που θα επιλέξει να αποκτήσει. Μάλιστα, η Opel δεσμεύεται για την παράδοσή του σε σύντομο χρόνο και σε με εγγύηση τιμής!

Τέλος, θυμίζουμε πως η εταιρεία παρέχει 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης σε όλα τα μοντέλα της. Συνεπώς, χάρη στο «Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής» το Opel Mokka γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό στην απόκτησή του και μια πραγματική ευκαιρία αγοράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καινούργιος κινητήρας για το Opel Mokka
Το Opel Mokka-e και για επαγγελματίες
Opel Mokka με νέες εκδόσεις και άμεση παράδοση