Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του πρωταθλητή Lewis Hamilton (video)

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του πρωταθλητή Lewis Hamilton (video)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του πρωταθλητή Lewis Hamilton (video)

ΝΕΑ

Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής F1, Lewis Hamilton, πρωταγωνιστεί σε ένα teaser video της Mercedes-AMG One λίγο πριν την πρεμιέρα του εντυπωσιακού hypercar της AMG.

Advertisement
Advertisement

Το video έχει τίτλο «Μετά την δουλειά με τον Lewis Hamilton» και ουσιαστικά αποτελεί ένα teaser για την Mercedes-AMG One η οποία πλησιάζει μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην επίσημη πρεμιέρα της.

Το video δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της χρονιάς στο Abu Dhabi και σύμφωνα με το σενάριο του ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στην αγωνιστική ομάδα μπαίνει μέσα στην AMG One για να περάσει πλέον μαζί της τον δικό του χρόνο. Ο Hamilton είναι άλλωστε ένας από τους βασικούς οδηγούς που έχουν συμβάλει στην εξέλιξη του hypercar της Mercedes-AMG το οποίο ουσιαστικά φέρνει την τεχνολογία της Formula 1 στο δρόμο.

mercedes-amg-one-hamilton

Advertisement
Advertisement

Στο video η AMG-One παραμένει ακόμα καλυμμένη σε αρκετά σημεία με καμουφλάζ όμως κάποια πλάνα είναι άκρως αποκαλυπτικά ειδικά σε ότι αφορά τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα τα οποία τίθενται σε ετοιμότητα μόλις ο Hamilton επιλέγει την ρύθμιση R+ στα προγράμματα οδήγησης που φαίνεται πως θα διαθέτει το αυτοκίνητο. Στο καμουφλάζ έντονη είναι η παρουσία της κόκκινης απόχρωσης που σύμφωνα με τον πρόεδρο της AMG Philipp Schiemer θα παίζει βασικό ρόλο στη νέα ηλεκτροποιημένη τεχνολογία E Performance.

Θυμίζουμε πως το hypercar της AMG θα έχει κινητήρα V6 1,6λίτρων όπως και τα μονοθέσια της F1, ο οποίος θα έχει όριο περιστροφής στις 11.000 σ.α.λ. ενώ θα συνοδεύεται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, με τη μέγιστη απόδοση του συστήματος να φθάνει τους 1.000 ίππους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Οι εξωπραγματικές δυνατότητες του Mercedes-Benz Unimog (video)

Advertisement

Με 3 AMG εκδόσεις η νέα ηλεκτρική Mercedes EQE

Mercedes-AMG GLR: Το ηλεκτρικό SUV coupe για το 2025

 

Advertisement