Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το μοδάτο Toyota Aygo X Undercover

Ελλάδα 19:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το μοδάτο Toyota Aygo X Undercover

ΝΕΑ

Αυτό είναι το μοδάτο Toyota Aygo X Undercover

ΝΕΑ

Το μικρό Toyota αρέσει πολύ. Και κάνει πλέον και τις βόλτες του και στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία αυτοκινητοβιομηχανιών με σχεδιαστές ή μεγάλους οίκους μόδας δεν είναι κάτι καινούργιο. Και πολλές φορές στο παρελθόν έχουν παρουσιαστεί μοντέλα με γνωστές υπογραφές και πολύ ιδιαίτερο styling.

Αυτή τη φορά σειρά έχει το χαριτωμένο Toyota Aygo X. Η συγκεκριμένη έκδοση που βλέπουμε στις φωτογραφίες ονομάζεται Undercover και παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στο Paris Fashion Week.

Πρόκειται για μία συνεργασία της Toyota και της Undercover, και θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό. Η έκδοση αυτή έχει κάποια μοναδικά αισθητικά χαρακτηριστικά τόσο στο σαλόνι όσο και στο αμάξωμα, οι οποίες έγιναν κάτω από την επίβλεψη του γνωστού Ιάπωνα σχεδιαστή Jun Takahashi.

Advertisement
Advertisement

Το Aygo X Undercover είναι εμπνευσμένο από τις σχεδιαστικές απόψεις του Takahashi, έχοντας ένα μία αποκλειστική γκρι διχρωμία στο αμάξωμα, με κοραλί κόκκινες πινελιές και μαύρες γυαλιστερές ζάντες 18 ιντσών.

Υπάρχουν επίσης καθίσματα με πολύ μοντέρνες επενδύσεις και αντίστοιχα πατάκια, ενώ στην οροφή του αυτοκινήτου υπάρχει γραμμένο το σύνθημα του Takahashi “CHAOS/BALANCE”.

Advertisement

Σύμφωνα με τους εμπνευστές της έκδοσης, το σχέδιο αντανακλά την άποψη του Takahashi για την σύνθεση μεταξύ του πανκ και της υψηλής μόδας, της αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας.

Advertisement

Το Aygo X Underocover παρουσιάστηκε σε έναν σχεδόν φανταστικό κόσμο, όπου η θολή πραγματικότητα αναμειγνύεται με το αυτοκίνητο, θυμίζοντας κάτι από Παρίσι και Τόκιο.

Σύμφωνα με την εταιρία, η έκδοση Undercover θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα του Aygo X και θα το φέρει πιο κοντά στο νεανικό του κοινό. Θα παραχθεί σε μόλις 5.000 μονάδες, και η τιμή του θα είναι αρκετά υψηλότερη από εκείνη των βασικών εκδόσεων του Aygo X.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ειδική έκδοση για το Toyota Aygo X
Toyota Aygo X και Yaris: Δημιουργούν τάσεις και σε βάζουν στον κόσμο της αυτοκίνησης
Συγκριτική Δοκιμή: Toyota Aygo X 1.0 vs Suzuki Ignis 1.2