ΝΕΑ

Αυτή είναι η Rolls Royce Cullinan της Khloe Kardashian

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η Rolls Royce Cullinan της Khloe Kardashian

ΝΕΑ

Αυτή είναι η Rolls Royce Cullinan της Khloe Kardashian

ΝΕΑ

Το οικογενειακό αυτοκίνητο της Khloe Kardashian είναι μία Rolls Royce Cullinan, που προσφέρει άνεση και πολυτέλεια.

Advertisement

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson μοιράζονται την κόρη τους True και της δίνουν μόνο το καλύτερο.

 

Όταν γεννιέσαι σε μια πλούσια οικογένεια, θέλεις να έχουν την ίδια μεταχείριση και τα παιδιά σου και αυτό κάνει η οικογένεια Kardashian-Jenner. Τώρα η Khloe Kardashian συνεχίζει την παράδοση και δείχνει  ότι η Rolls-Royce Cullinan είναι αυτή που χρησιμοποιεί ως οικογενειακό αυτοκίνητο όταν είναι μαζί με την κόρη της, True.

Advertisement

Αυτό το διαπιστώσαμε όταν η Khloe, πήγε την μικρή True, στο εβδομαδιαίο της, μάθημα γυμναστικής στο Woodland Hills της Καλιφόρνια με το μεγάλο SUV.

Η Khloe απόκτησε την Rolls το 2019 από την «The Platinum Group», την εταιρεία με την οποία ασχολείται εδώ και χρόνια η αδερφή της, Kim Kardashian.

Advertisement

Το μαύρο SUV «βελτιώθηκε» οπτικά με το «Platinum Black Trim Pack» το οποίο συνοδεύεται από μαύρες ζάντες Forgiato 24″, με την εγγύηση πολυτέλειας και άνεσης. Όσον αφορά τις επιδόσεις, η  Rolls-Royce Cullinan έχει  έναν κινητήρα V12 6,75 λίτρων  με διπλό turbo , που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Η Khloe δεν είναι το μόνο διάσημο πρόσωπο που αποφάσισε ότι το SUV της Rolls-Royce είναι ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο. Η Nicki Minaj παρουσίασε τη νέα της ροζ Cullinan, και, κατά τη διάρκεια ενός βίντεο στο Instagram.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θωρακισμένη Rolls-Royce Cullinan με πόσο;
Η RR Cullinan είναι η αγαπημένη των ΝΒΑers
Η Kylie Jenner και η Rolls Royce Cullinan των 400.000 ευρώ

 

Advertisement