Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η πρώτη Toyota GR Corolla που «έλιωσε»

Ελλάδα 12:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή είναι η πρώτη Toyota GR Corolla που «έλιωσε»

ΝΕΑ

Αυτή είναι η πρώτη Toyota GR Corolla που «έλιωσε»

ΝΕΑ

Ανοιχτής ή κλειστής παλάμης, το βραβείο θα πρέπει να θεσμοθετηθεί για όσους κάνουν το πρώτο total στα νέα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα στα πολύ επιθυμητά, όπως είναι η Toyota GR Corolla.

Advertisement
Advertisement

Δεν πρόλαβε καλά- καλά να φτάσει στους πρώτους ιδιοκτήτες του το αυτοκίνητο και ήδη έχουμε τον «πρώτο νικητή».

Χωρίς να έχουμε λεπτομέρειες για το πώς έφτασε σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση η ολοκαίνουργια Toyota GR Corolla, πρέπει να πούμε πως σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε, το περιστατικό έγινε στο σημείο που έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες. Η ζημιά «προδίδει» χτύπημα δυνατό από τη μεριά του οδηγού και τούμπα, μια και η οροφή έχει «πατηθεί» σημαντικά, ειδικά από την αριστερή μεριά του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Οι αερόσακοι έχουν ενεργοποιηθεί όπως φαίνεται και καμία πληροφορία δεν υπάρχει σχετικά με το αν υπήρξε και τραυματισμός. Οι εικόνες αυτές, είναι αλιευμένες από το  forum που έχει δημιουργηθεί για τη GR Corolla και το μόνο σίγουρο που μπορεί να πει κανείς είναι πως το αυτοκίνητο έχει πάθει ζημιά τέτοιου μεγέθους που η επισκευή είναι μάλλον ασύμφορη.

Το περιβάλλον πάντως που διακρίνεται από τις φωτογραφίες, μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται περί κάποιας ερήμου, λογικά στις ΗΠΑ, όπου προφανώς βρέθηκε για να μπορεί να κάνει «αγριάδες» με τους 300 ίππους της GR Corolla ο οδηγός της. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε το μέγεθος της ανοησίας που έχει στην προκειμένη περίπτωση μεγάλο κόστος, είναι ανάλογο της αχανούς έκτασης στην οποία βρίσκεται το «κουφάρι».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ABT CUPRA XE: Ετοιμοπόλεμη για ηλεκτρικές νίκες
Η Peugeot αλλάζει το τοπίο στα υβριδικά
Η Alfa Romeo ετοιμάζει μεγάλο ηλεκτρικό

Advertisement