Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα νέα μοντέλα της Jeep που έρχονται

Ελλάδα 17:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα νέα μοντέλα της Jeep που έρχονται

ΝΕΑ

Αυτά είναι τα νέα μοντέλα της Jeep που έρχονται

ΝΕΑ

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία του ομίλου Stellantis ετοιμάζει πέντε νέα ή ανανεωμένα μοντέλα ενόψει 2025.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep θέλει να μπει πολύ δυναμικά στο 2025. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο νέος CEO της εταιρείας, Antonio Filosa ο οποίος σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τον Τύπο για τα σχέδια της Jeep, απάντησε ότι υπάρχουν μεγάλες βλέψεις και πολλά νέα μοντέλα.

Βάσει όσων γνωρίζουμε, το Jeep Wagoneer S θα μπει στην παραγωγή στο δεύτερο μισό του έτους και θα αρχίσει να διατίθεται προς πώληση προς το τέλος του 2024.

Αναμένεται να είναι το ταχύτερο Jeep στην ιστορία, αφού ως αμιγώς ηλεκτρικό με 600 ίππους, θα μπορεί να ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Το Wagoneer S θα κατασκευαστεί στην ίδια πλατφόρμα με το νέο Recon, την STLA Large. Το δεύτερο πρόκειται να παρουσιαστεί το 2024, αλλά δεν έχει δοθεί ακόμα ακριβές χρονικό σημείο για το πότε ακριβώς θα μπει στην παραγωγή ή θα λανσαριστεί. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάει πέρα από το 2025.

Το Jeep Recon θα παρουσιαστεί το 2024, αλλά θα λανσαριστεί κάποια στιγμή το 2025

Η γκάμα των plug-in υβριδικών της Jeep αναμένεται επίσης να εμπλουτιστεί του χρόνου. Το πρώτο και πιθανότερο μοντέλο που θα προστεθεί είναι το Gladiator το οποίο θα αποτελέσει μέρος των πέντε νέων μοντέλων που θέλει να παρουσιάσει η Jeep το 2025.

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ουσιαστικά ήδη θέσει τις βάσεις για το επόμενο έτος, θέλοντας να αυξήσει τις πωλήσεις της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Advertisement

Μέρος των σχεδίων της Jeep είναι πιο προσιτά μοντέλα για το ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ενημέρωσε ο Filosa, έχει επιστρατευτεί νέα ομάδα στο εργοστάσιο η οποία πρόκειται να αυξήσει την ποιότητα κατασκευής και συνάμα να μειώσει τα κόστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι πρώτες επίσημες εικόνες του Jeep Wagoneer S
Δοκιμή: Jeep Avenger 1.2T 100 PS
Ποια είναι η πιο μεγάλη εταιρεία της Stellantis;

Advertisement